Tabu
PEOPLESlider

Dorian Popa a izbucnit în lacrimi când a vorbit despre despărțirea de Babs. Ce a declarat despre fosta iubită

Dorian Popa a fost invitat în podcastul realizat de Teo Trandafir, unde și-a deschis sufletul și a vorbit sincer despre problemele cu care s-a confruntat.

Artistul a povestit despre despărțirea de Claudia Iosif, dar și despre credință. „Câteodată mă emoționez și eu, pentru că nu am cuvinte să-i mulțumesc lui Dumnezeu. Recent, am găsit o rugăciune nouă, mi-a dat-o cineva, pentru că nu înțeleg cum reușește Dumnezeu să mă țină atât de bine”, a spus Dorian Popa.

După 11 ani de relație, Dorian Popa și Babs și-au spus adio. A fost foarte dificil pentru amândoi, însă în cele din urmă au reușit să se desprindă.

„S-a încheiat de tot. Ustură în suflet, dar trebuie să înțelegem că la un moment rănile se și închid. Dacă te gândești în mod constant la rana ta, cred că se va închide mai greu. Trebuie să ne asumăm faptul că în viață trebuie să mergem mai departe”, a mai spus Dorian Popa.

Dorian Popa a fost nevoit să facă terapie după toate experiențele dificile prin care a trecut, iar ședințele l-au ajutat foarte mult.

„Au fost momente când te mai zbuciumă puțin și te clatină. Am încercat să aleg o oarecare formă de terapie, dar nu este chiar o terapie, pentru că este o persoană care nu este psiholog, neapărat, este și un energoterapeut. Nu am avut mai mult de trei, patru discuții până acum, dar m-au ajutat.

Cu toate astea, cea mai mare putere îmi vine de la Dumnezeu și pentru asta nu pot decât să-i fiu recunoscător. La sfârșitul zilei îmi repet același lucru pe care trebuie să ni-l repetăm în fiecare dimineață: m-am trezit, sunt sănătos, respir. Pe lângă asta, slavă cerului mai am și o grămadă de lucruri de la bunul Dumnezeu, care mi-a dat în viață.

De ce să mai stau să mă plâng? Dacă m-aș întâlni cu Dumnezeu față în față și al putea să-i pun o singură întrebare, l-aș întreba dacă mă poate ține sănătos toată viața. Atât îmi doresc. Dacă sunt sănătos, eu sunt sigur că le pot face pe toate celelalte”, a mai spus Dorian Popa.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Anna Lesko, rețetă specială de cozonac. Secretul cântăreței a fost dezvăluit

Andreea Damian

Meghan Markle declară război familiei regale britanice

Andreea Damian

Andreea Marin a făcut din nou Covid! Cu ce remediu gustos se tratează vedeta

Andreea Damian

Amal Alamuddin, dezvăluiri despre mariajul cu George Clooney

Andreea Damian

Iuliana Beregoi lansează „Problem”, o melodie în limba engleză, în colaborare cu Erik Frank – VIDEO

Andreea Damian

Mesajul misterios al Ioanei Ginghină! Ce a pățit actrița

Tabu Tabu

Scrie un comentariu