Tabu
PEOPLESlider

Larisa Iordache și Cristian Chiriță și-au ales nașii. Cine vor fi părinții lor spirituali și când va avea loc nunta

Fosta gimnastă Larisa Iodache, în vârstă de 27 de ani, a oferit detalii despre căsătoria cu iubitul ei, Cristian Chiriță și a dezvăluit că și-au găsit nașii.

„Am ales nașii. Chiar acum o săptămână am fost să îi cerem, să facem totul ca la carte, iar ei sunt foarte încântați, au acceptat imediat și ne înțelegem foarte, foarte bine. Sunt prieteni de-ai noștri, sunt o familie foarte frumoasă, cu doi copii frumoși, avem foarte multe lucruri de învățat de la ei, atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. Ne bucurăm atunci când mergem la ei sau ei vin la noi, pentru că suntem pur și simplu prieteni, ne sfătuim și suntem alături unii de ceilalți”, a spus Larisa pentru Playtech.

Anul acesta va avea loc cununia civilă, urmată de o petrecere restrânsă, alături de familie și prietenii apropiați. În anul 2025, Larisa Iordache și Cristian Chiriță își vor uni destinele în fața lui Dumnezeu și vor face și marele eveniment.

„Nu am lăsat nimic în stand-by, ci am făcut pași în acest sens. Anul acesta vom face cununia civilă și poate și o mică petrecere alături de cei dragi, de asemenea, anul viitor vom face cununia religioasă și petrecerea cea mare, iar toți oamenii care vor să fie alături de noi, îi așteptăm să vină, să ne distrăm împreună”, a mărturisit Larisa Iordache pentru Playtech.ro.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Whitney Houston va pleca într-un turneu sub formă de hologramă

Andreea Damian

Teo Trandafir revine în fața camerelor! Unde o vor putea urmări fanii

Andreea Damian

PETA renunță, după 30 de ani, la cea mai îndrăzneață campanie anti-blană naturală

Andreea Damian

Ce de cadouri a primit Andra la aniversare

Tabu Tabu

Despre memorie – Fotografie cu Cristiana Apostol

realitatea

Katy Perry a redevenit creștină pentru că este cel mai mare fan al Papei Francis

realitatea

Scrie un comentariu