Tabu
Image default
BEAUTYSlider

Cum stabilești locul perfect pentru cărare în funcție de forma feței

Schimbarea locului cărării de păr este una dintre cele mai simple și eficiente metode de a conferi originalitate tunsorii. Cărarea aleasă și realizată corect va asigura un rezultat de efect fără a fi nevoie de schimbarea radicală a lungimii, formei și culorii părului.

Toate tipurile de fețe au caracteristici frumoase care merită puse în evidență. Cheia este să găsești care sunt acestea și să atragi atenția asupra lor în timp ce echilibrezi alte caracteristici. Acest lucru se poate face pur și simplu prin alegerea locului perfect pentru cărarea părului.

Iată un ghid rapid despre cum să vă folosiți părul în avantajul vostru, pentru a vă scoate în evidență frumusețea naturală – fără intervenții chirurgicale, fără produse cosmetice suplimentare.

Fața rotundă

Acest tip de față are aproximativ aceeași lățime și lungime. Asta, în combinație cu faptul că maxilarul și bărbia sunt rotunjite. Femeile cu fața rotundă se pot folosi de cărarea de păr ca un truc pentru a-și face fața să pară alungită și mai subțire. Deci, fără a fi nevoie să treceți prin vreo intervenție chirurgicală sau ceva de genul acesta, vă puteți schimba imaginea. Singurul lucru pe care trebuie să-l faceți este să vă schimbați cărarea părului.

Fața pătrată

Femeile care au o față mai pătrată, cu fruntea, pomeții și maxilarul cu o lungime similară, tind să aibă trăsături pronunțate, unghiulare. Acest lucru este valabil mai ales atunci când vorbim despre linia maxilarului lor.

Pentru ele, o cărare făcută pe lateral este o modalitate excelentă de a-și netezi caracteristicile, ceea ce, la rândul său, le va ajuta să aducă proporție feței lor în general. Și dacă le place bretonul, este recomandat să își facă unul. Bretonul îndreptat într-o parte arată foarte bine pe fețele păstrate, îmblânzind trăsăturile.

Fața sub formă de inimă

Femeile cu fața în formă de inimă știu că fruntea lor este mai mare decât restul feței și că, începând de la frunte, fața lor se îngustează spre o bărbie ascuțită. În acest caz se recomandă cărarea pe lateral pentru a oferi un echilibru mai mare diferitelor lățimi ale formei feței lor. De asemenea, ajută la atragerea atenției de pe frunte și la netezirea bărbiei ascuțite. Bretonul îndreptat într-o larte are, de asemenea, un efect uimitor pe aceste fețe, deoarece ajută la crearea unui echilibru mai mare prin ascunderea dimensiunii frunții.

Fața sub formă de pară

Aceste femei sunt probabil cele mai norocoase de pe listă. Lungimea feței lor este mai mare decât lățimea lor, fruntea lor este cea mai lată parte a feței lor și trăsăturile lor sunt rotunjite. Aceste caracteristici conferă feței un sentiment de proporționalitate pe care nicio altă formă a feței nu o are. De asemenea, le permite să experimenteze un pic mai mult cu diferite cărări și tipuri de breton. Pe mijloc, într-o parte, în zigzag, oricare dintre aceste opțiuni va arăta uimitor dacă aveți o față în formă de pară.

Fața alungită

Femeile cu fața alungită au foarte des o față dreptunghiulară mult mai lungă decât lată și cu unghiuri ascuțite. De asemenea, au tendința de a avea o frunte mare și o bărbie ascuțită. Prin urmare, o cărare pe mijloc va arăta bine dacă doriți să scoateți în evidență formele feței.

Fața sub formă de diamant

Există un truc util care poate ajuta femeile cu fața sub formă de diamant să-și evidențieze și mai mult frumusețea naturală. O cărare pe o parte scoate în evidență pomeții.

ARTICOLE SIMILARE

Cel mai tare SELFIE! Sofia Vicoveanca s-a pozat nemachiata pe o plaja!

Deadpool 2 – cel mai bun film de comedie cu sexomarxiști supereroi

Dora Constantinovici

Orașele plutitoare – soluția salvatoare a ONU pentru populațiile afectate de schimbările climatice

Andreea Damian

Filme despre sport pe care le poți viziona din tribuna propriei locuințe

Andreea Damian

Omul-Păianjen va rămâne în Universul Cinematografic Marvel

Andreea Damian

Gwyneth Paltrow – noua imagine Hugo Boss

Scrie un comentariu