Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Scandal între Marina Almășan și Leonard Miron

Un nou scandal mediatic! Leonard Miron a catalogat-o pe fosta colegă de la TVR Marina Almășan ca fiind o “hienă care a divorțat și s-a recăsătorit cu oricine a avut influență în TVR”. Fostul prezentatori a susținut că o admiră din punct de vedere profesional, precizând că a știut de fiecare dată să profite de oportunitățile care s-au ivit pe drum.

Eu cu Marina ne ştim din 1990, de la ‘Veniţi cu noi pe programul 2. Uitându-te la istoria ei în TVR, păi, scuză-mă, dar mariajul ei cu TVR este mai interesant decât mariajul Adrianei Bahmuţeanu cu Prigoană. Ea a divorţat şi s-a recăsătorit cu oricine a avut influenţă, a fost puternic, cu o viteză surprinzătoare. Eu o admir pe Marina pentru că are puterea asta, ‘flexibilitatea asta. Reacţia mea a fost o reacţie, băi, din tot ăia care sunt jurnalişti şi au coloana vertebrală pe cât au talent, tocmai ea s-a trezit? Marina are un talent fantastic, miroase oportunitatea. Sunt oameni în TVR care sunt lei – Monica Ghiurco, Adelin Petrişor, şi oameni care sunt hiene. Iar hiena nu face gălăgie dacă nu simte mirosul de sânge şi nu ştie că poate pica ceva.

Ştiu că Marina se va supăra şi o să frece cu mine pe jos, dar nu mă interesează, pentru că ne cunoaştem de atâta timp, profesional o respect, dar ştii ce se întâmplă? Tuturor ne place să ne punem poalele în cap, dar trebuie să ai o limită a decenţei în tot ceea ce faci. (…) Fără răutate, îmi asum tot sandalul, dar uită-te şi la Marina şi la Andreea, au fost geniale: Surprize, surprize şi Ceaiul de la ora 5. Tot ceea ce a urmat a fost aceeaşi Marie, cu altă pălărie”, a spus Leonard Miron într-un interviu acordat fanatik.ro.

Replica Marinei Almășan

Marina Almășan i-a oferit însă replica. Vedeta a precizat că nu îi poate nega calitățile colegului ei, însă ca om a dezamăgit-o în repetate rânduri.

„Cel care a emis acele mizerii este o persoană destul de discutabilă. Eu fac parte din categoria oamenilor care știu să separe valoarea profesională a individului de caracterul său. Drept care, chiar dacă m-a dezamăgit în repetate rânduri, ca om (și nu mă refer la relația cu mine, ci la tot parcursul său, în timp), nu-i voi nega niciodată calitățile. E adevărat, mi s-a părut de netolerat situația la care m-am și referit, de altfel, în editorialul meu – când lui Miron i s-a tolerat (nu mă întrebați cum și de ce) să lucreze ca stewardesa și să ia bani de la TVR . Atunci, cred, a fost singura dată când m-am revoltat public. În rest, fiecare cu viața lui, cu iubirile lui, cu profesia și speranțele personale”, a precizat Marina Almășan , în replică la acuzațiile care i-au fost aduse de Leonard Miron.

Leonard Miron s-a luat și de Andreea Marin

Fostul prezentator de la TVR, Leonard Miron, a mai ales o victimă, pe Andreea Marin. Despre fosta zână a surprizelor a susținut că își promovează prietenii în emisiune. Discretă ca întotdeauna, Andreea Marin a mărturisit că nu va da curs răutăților.

„Emisiunea «Nu există nu se poate!» aduce în fața reflectoarelor doar oameni cu adevărat valoroși, și aici numai cine nu e în stare să aprecieze valoarea, poate avea îndoieli. Am descoperit astfel oameni incredibili, unii cunoscuți, dar cu istorii neexplorate la TV, iar majoritatea nu au apărut niciodată până acum într-o emisiune-portret. Eu și domnul Miron nu ne cunoaștem personal, nu avem vreo istorie comună în televiziune, ne-am văzut mult prea rar cu mulți ani în urmă în TV, așa că pentru mine vorbele lui au apărut, aparent, de… nicăieri. Sincer, nu mă prea interesează, sunt învățată cu astfel de oameni, care se folosesc de numele meu doar ca să atragă atenția asupra lor. Oamenii echilibrați și liniștiți, mulțumiți de ale lor, își văd de propria treabă și de munca lor. Sunt unul dintre ei. Nu mă vedeți criticând capra vecinului, am destule de făcut în curtea mea. Așa că… sănătate, că-i mai bună decât toate!”, a declarat Andreea Marin.

ARTICOLE SIMILARE

Charlize Theron, despre maternitate: „Mă simt ca o mamă obosită care a băut prea multă vodcă”

Andreea Damian

Puiul de somn în timpul zilei aduce beneficii uriașe inimii

Andreea Damian

Ce motiv de sărbătoare au avut cei din familia lui Dan Bittman

Tabu Tabu

5 lucruri pe care ar trebui sa le tinem secrete

realitatea

Un clip publicitar de Crăciun, un tribut adus lui Elton John, deosebit de emoționant

realitatea

„Eu sunt inevitabil”: acesta este enunțul campaniei Trump – copiat după Thanos din Avengers

Dora Constantinovici

Scrie un comentariu