Tabu
PEOPLESlider

Lora lămurește lucrurile despre scandalul cu Delia. Cântăreața a făcut publice mesajele 

Lora și Delia au avut planuri muzicale cu aceeași melodie a trupei Azur, dar Delia a lansat-o prima, astfel că s-a vorbit dspre un scandal între ele.

Delia a lansat ceea ce se a anunță hitul verii, piesa „Lololo“, un remake după melodia „Fata de pe plajă“, a trupei Azur, însă Lora avea și ea planuri cu această melodie. De aici ar fi pornit un scandal între cele două cântărețe, lucru pe care Lora l-a lămurit recent, potrivit Wowbiz. Lora a fost invitată în podcastul lui Jorge, unde a vorbit despre presupusa ceartă cu Delia.

Artista și-a scos telefonul și a arătat ultima conversație cu colega ei de breaslă, schimb de mesaje care datează de acum o lună și jumătate, când a fost ziua de naștere a Deliei Matache.

„Care? Ce controversă? Asta e cu Delia, ultimul mesaj, de ziua ei. I-am zis la mulți ani“, a spus Lora. „Deci se vede la cameră, da? Februarie 7, 2023. «La mulți ani, gagică faină, iubire și sănătate să ai». Pupici cu petrecere, buze și tort ți-a trimis “, a citit Jorge mesajul de pe telefonul Lorei. „Eu i-am trimis ei. Și ea mi-a trimis inimă înapoi“, a precizat cântăreața, adăugând că vorbește mult la telefon cu Delia: „Noi vorbim la telefon. Mai vorbim, am mai vorbit, dar despre alte subiecte. Dar ca să înțelegi. Nu există discuții și nicio controversă“, a spus Lora în podcast, citată de Wowbiz.

Piesa „Lololo“ se prefigurează a fi hitul acestei veri, iar Delia, în stilul său nonconformist, a lansat recent videoclipul oficial.

Melodia a fost cântată inițial la începutul anilor ʼ90 de Nelu Vlad și Azur, o trupă foarte în vogă în acea perioadă. Nelu Vlad i-a cedat Deliei drepturile pentru această melodie.

Lora ar fi vrut și ea să scoată o variantă modernă a acestei piese, însă nu i-a cerut acordul lui Nelu Vlad, care, între timp, i-a vândut drepturile Deliei, ajungându-se, astfel, la o situație deagreabilă.

„Au încercat să facă ăla cum se produce la noi în showbiz, o variantă fără știrea mea (se referă la Lora și casa de discuri Roton – n.r.). Lora cu impresarul au plecat în Dubai să filmeze clip la melodia pe care o cântă și Delia Matache, doar că între timp a aflat și Delia, iar eu am semnat cu ea, pentru că m-a plătit. Asta fără să știu că are de gând și Lora să o cânte. Eu nu știam că ei aveau planul ăsta. Am dat-o Deliei, am semnat-o“, a declarat Nelu Vlad pentru fanatik.ro.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

PETA: feministele adevărate nu ar trebui să mănânce ouă

Andreea Damian

Fiul cel mare al lui Donald Trump are o relație cu sosia mamei sale vitrege

Andreea Damian

The Crown | Primele imagini cu Elizabeth Debicki în rolul prinţesei Diana şi Dominic West ca prinţul Charles

Andreea Damian

Cât costă să te cazezi la hotelul lui Gică Hagi, vara aceasta. Prețurile sunt ireale!

Andreea Damian

Angelina Jolie: Am mare noroc că sunt în viaţă!

realitatea

Motivul bizar pentru care Serena Williams nu va sărbători ziua de naștere a fiicei sale

Andreea Damian

Scrie un comentariu