Tabu
PEOPLE

Andreea Bănică, decizie radicală legată de sistemul de învățământ pentru copii ei

Îndrăgita solistă este familistă, soție și mama a doi copii, o fetiță care merge la școală și un băiețel frumușel foc. Andreea Bănică se consideră o femeie care știe ce face și zilele acestea a publicat un mesaj pe rețelele de rețelele de socializare legat de sistemul de învățământ.
“Am decis să nu îmi trimit prințesa la școală în sistemul hibrid pentru care optasem! Am un sentiment ciudat… trăim vremuri pe care nu îmi imaginam vreodată că le vom trăi. Prefer să facă școală de acasă, online pentru că i se permite acest lucru. Îmi doresc să scăpăm mai repede de acest virus covid 19 care ne pândește pe toți, care se răspândește atât de repede și care pentru unii dintre noi este letal.

Andreea-Bănică-și-copiii-eiVreau să am grijă de familia mea, de bunicii în vârstă (bolnavi), de noi care ne îngrijim copiii. Ei au nevoie de noi sănătoși și în putere! Mai e și faptul că am un spirit civic dezvoltat care nu îmi dă pace poate că cei care citesc mesajul meu iau aminte și vor lua măsuri și ei la rândul lor. Nu ne-am închis în casă, nu trăim într-un glob de sticlă însă pe cât putem, ne ferim în continuare de locurile aglomerate închise, ne dezinfectăm mereu și purtăm măști ceea ce vă rog și pe voi să faceți”, a scris Andreea Bănică pe profilele ei de socializare.

ARTICOLE SIMILARE

Cristina Joia, lovită de un vecin

Andreea Damian

Prima felicitare de Crăciun a Regelui Charles al III-lea. Ce mesaj a transmis

Andreea Damian

„Sexul nu înseamnă doar sex”: Gillian Anderson pregătește o carte despre fanteziile feminine

Andreea Damian

Adela Popescu, confirmată pozitiv cu COVID-19. Cum se simte vedeta

Andreea Damian

Taylor Swift dă de pământ cu „toxicitatea masculină”, capitalul privat și Șoroș la premiile Billboard

Dora Constantinovici

Iulia Albu a recunoscut că a apelat la ajutorul medicului estetician: „Sigur că am un secret”

Andreea Damian

Scrie un comentariu