Tabu
PEOPLE

Andreea Bănică, decizie radicală legată de sistemul de învățământ pentru copii ei

andreea-banica

Îndrăgita solistă este familistă, soție și mama a doi copii, o fetiță care merge la școală și un băiețel frumușel foc. Andreea Bănică se consideră o femeie care știe ce face și zilele acestea a publicat un mesaj pe rețelele de rețelele de socializare legat de sistemul de învățământ.
“Am decis să nu îmi trimit prințesa la școală în sistemul hibrid pentru care optasem! Am un sentiment ciudat… trăim vremuri pe care nu îmi imaginam vreodată că le vom trăi. Prefer să facă școală de acasă, online pentru că i se permite acest lucru. Îmi doresc să scăpăm mai repede de acest virus covid 19 care ne pândește pe toți, care se răspândește atât de repede și care pentru unii dintre noi este letal.

Andreea-Bănică-și-copiii-eiVreau să am grijă de familia mea, de bunicii în vârstă (bolnavi), de noi care ne îngrijim copiii. Ei au nevoie de noi sănătoși și în putere! Mai e și faptul că am un spirit civic dezvoltat care nu îmi dă pace poate că cei care citesc mesajul meu iau aminte și vor lua măsuri și ei la rândul lor. Nu ne-am închis în casă, nu trăim într-un glob de sticlă însă pe cât putem, ne ferim în continuare de locurile aglomerate închise, ne dezinfectăm mereu și purtăm măști ceea ce vă rog și pe voi să faceți”, a scris Andreea Bănică pe profilele ei de socializare.

ARTICOLE SIMILARE

Bradley Cooper și Irina Shayk au hotărât cu cine rămâne fetița lor

Andreea Damian

Meghan Markle a primit ordine clare să se îmbrace mai adecvat

Andreea Damian

Laura Cosoi, amintiri din vacanța de anul trecut

Tabu Tabu

Frații Sterp, colaborare surpriză în lumea muzicală

Tabu Tabu

Anne Hathaway se lasă de băut pentru următorii 18 ani

Andreea Damian

Celine Dion a făcut anunțul pe care fanii l-au așteptat cu sufletul la gură: „Sunt îndrăgostită”

Andreea Damian

Scrie un comentariu