Tabu
PEOPLESlider

Andreea Marin va face din nou surprize

Începând din această toamnă, mai exact din data de 12 octombrie, surpriza grilei televiziunii publice, canalul 2 este revenirea Andreei Marin, una dintre cele mai puternice şi carismatice vedete din România, cu un program în care va sta faţă în faţă cu oameni adevărați, în poveștile cărora privitorii se vor regăsi negreșit.
„Televiziunea Națională m-a chemat din nou… acasă!”, spune Andreea Marin. „Acolo m-am construit ca om de televiziune, când am pășit în acest domeniu eram studentă la informatică și habar nu aveam ce înseamnă munca la TV. Acolo, la TVR, se reclădește acum, cărămidă peste cărămidă, și oamenii care au fost strâns legați de istoria televiziunii naționale – din care ulterior au plecat mulți dintre cei ce sunt acum în media în privat – sunt primii care pot pune umărul acum, mai mult ca oricând. Mi s-a propus să creez un nou format cu care să mă întorc acasă, la TVR.

andreea marinM-am gândit foarte bine: știu că exista nostalgia spectacolului în direct, în care și eu mă simt cel mai bine, adrenalina transmisiunilor live mă face să dau tot ce-i mai bun, însă acum, în pandemia pe care o traversăm, a propune un format cu public mare nu e o idee prea bună. Așa că am gândit un format inedit pentru mine, care să le aducă oamenilor valori similare cu cele pe care eu știu că le iubesc și le asociază cu persoana mea, îmbogățite cu noi valori potrivite acestor timpuri, cu emoții care să îi îmbogățească interior, care să îi motiveze, să îi inspire, exact ce avem nevoie în prezent”, a mai declarat Andreea Marin „Nu există nu se poate! E vorba tatălui meu care a devenit motto-ul vieții mele apoi și care devine acum titlul emisiunii mele” „Eu aleg să fac un program TV pe care să-l poată urmări orice om, de orice vârstă, alături de familie, cu șansa de a fi inspirat, încantat, motivat, de a afla ceva nou”, încheie vedeta.

ARTICOLE SIMILARE

Rolling Stone – un nou profil al lui Johnny Depp. Și e de rău

realitatea

Pierce Brosnan, mesaj emoționant pentru soție, la aniversarea a 25 de ani de relaţie

Andreea Damian

Mesajul Adelei Popescu la împlinirea vârstei de 34 de ani

Tabu Tabu

Top 7 motive pentru care insala femeile!

realitatea

5 sfaturi pentru a lua o pauză de la rețelele de socializare când suntem în vacanță

Andreea Damian

Matt Damon a refuzat un rol uriaș care i-ar fi adus 250 de milioane de dolari

Andreea Damian

Scrie un comentariu