Tabu
PEOPLE Slider

Mama lui Sylvester Stallone a murit la 98 de ani. Ce a făcut Jackie până în ultima clipă

Jackie Stallone

Mama actorului Sylvester Stallone a murit la vârsta de 98 de ani. Jackie Stallone era cel mai excentric personaj din Los Angeles.

Frank Stallone a anunţat pe Facebook decesul ei. „A murit în somn, aşa cum şi-a dorit. Era greu să nu o placi, a fost o persoană foarte excentrică şi flamboaiantă”. Se autointitula Mama lui Rambo, Mama lui Stallone sau Mama lui Rocky în funcţie de persoana cu care vorbea. Jackie a scris mai multe cărţi, a ţinut cursuri şi a devenit celebră practicând arta „cititului în fund” coroborată cu astrologia. De asemenea, a fost campioană de fitness şi figură importantă din spatele G.L.O.W., companie de wrestling feminin, celebră în anii 1980, scrie news.ro.

A fost căsătorită de trei ori. În prima căsătorie, cu Frank Stallone Sr., actor de ocazie şi stilist, s-au născut Sylvester, în 1946, şi Frank Jr., în 1950. Mariajul a durat 12 ani. Apoi, ea s-a căsătorit cu Anthony Filiti, în 1959, şi l-a născut pe D’Alto, în 1964. Toni D’Alto a murit în 2012, din cauza unui cancer. Cu Stephen Devine era căsătorită din 1998. Ea a avut şase nepoţi.

A tras de fiare până în ultima clipă

De când a început pandemia de coronavirus, Jackie s-a izolat în casa ei din Los Angeles împreună cu antrenorul de pilates, de fitness, menajera şi bucătarul.

Nu rata niciun prilej de a posta pe contul ei de Instagram rutina zilnică. Jackie își începea ziua cu un antrenament de o oră la sala de gimnastică din subsolul vilei ei, la prânz bea un păhărel de vin alb, sec şi după masă proba hainele pe care şi le comanda online.

Spunea despre ea că e o tinerică de 98 de ani. „Regina de la Hollywood”, după cum o alintau angajaţii, suferea enorm pentru că nu mai putea ieşi din casă la cumpărături.

ARTICOLE SIMILARE

Alina Ceușan a născut după multe ore de travaliu

Tabu Tabu

Însărcinată la 70 de ani. Cum arată femeia care ar putea stabili un record mondial

Andreea Damian

Vedete nascute pe 8 septembrie!

realitatea

Cel mai iubit unchi a devenit pentru prima dată tată

Oana

Fotografie cu Sorin Onisor – Sufletul satului romanesc: Maramures (episodul 1)

realitatea

Mihaela Rădulescu, Anna Lesko și Alina Pușcău vor trece la munca de jos

Tabu Tabu

Scrie un comentariu