Tabu
PEOPLE

Anna Lesko și Daniela Crudu gătesc în lenjerie intimă

anna lesko - in bucatarie

Ce faci în casă atunci când trebuie să stai închis din cauza coronavirusului? Ei bine, multe vedete și-au găsit diverse ocupații, unele se joacă cu copiii, altele dansează și se îmbracă frumos, altele gătesc și se filmează. Din această categorie fac parte și Anna Lesko și Daniela Crudu, care gătesc, însă nu într-un mod obișnuit.
S-au dus vremurile când gospodinele erau durdulii și purtau un șorț în față. Acum vedetele gospodine sunt sexy, pline de viață și intră în bucătărie numai filmate sau fotografiate pentru a apărea astfel pe rețelele de socializare, poate mai strâng ceva aprecieri din partea fanilor.

daniela crudu
daniela crudu

Este cazul Danielei Crudu, care a intrat în bucătărie că să gătească câțiva hamburgeri delicioși. Se poate vedea lesne ținută Danielei Crudu, fosta asistență TV sau concurență în diverse reality-showuri. Ea și sora să chiar au participat la o emisiune de gătit. Iar ea nu este singură care apare sexy în bucătărie. Din categoria acestora mai face parte și cântăreața Anna Lesko, care a intrat în bucătărie să gătească îmbrăcată doar în lenjerie intimă foarte sexy, purtând un sortulet minuscul care să-i acopere goliciunea.

anna lesko in bucatarie
anna lesko in bucatarie

Canatreata și pictoriță a fost filmată în timp ce scotea de la cuptor ce a gătit special pentru ea și invitații săi. Solistă a sctis în dreptul imaginilor “stai acasă” și a avut peste 70.000 de vizualizări și sute de vizualizați la filmulețul cu friptură. Însă probabil că nu pentru rețeta ci pentru felul în care era îmbrăcată moldoveancă.

ARTICOLE SIMILARE

Marius Moga a descoperit încă o artistă talentată. Despre cine e vorba

Tabu Tabu

Un model cu vitiligo, în premieră în paginile Sports Illustrated Swimsuit

Andreea Damian

Un alt actor veteran din “Tânăr și neliniștit” a murit la 69 de ani!

Tabu Tabu

Black Mirror sezonul cinci tocmai a fost confirmat de Miley Cyrus

realitatea

Clanul Sopranos la 20 de ani: James Gandolfini – tatăl anti-eroilor simpatici

realitatea

Melanie Griffith arată uimitor la 61 de ani, dar mama sa de 88 de ani o întrece

Andreea Damian

Scrie un comentariu