Tabu
PEOPLESlider

Ramona Păun și-a amânat nunta cu nepotul actorului George Mihăiță

Fermecătoarea prezentatoare de știri sportive trăieşte de ceva timp o frumoasă poveste de dragoste cu nepotul îndrăgitului actor George Mihăiţă. Cei doi avea anul acesta planuri de căsătorie însă, din păcate, acestea s-au năruit din cauza CoVid-ului.

ramona_paun_si_cosmin_mihaita
ramona_paun_si_cosmin_mihaita

Vedeta de televiziune a povestit de multe ori că este logodită cu Cosmin şi sunt împreună de 9 ani. “E acea jumătate care se potriveşte perfect sufletului şi personalităţii mele. Tot sportul a fost cel care ne-a adus împreună. Am fost colegi o perioadă la un site, acolo unde ne-am descoperit treptat unul pe celălalt şi am ştiut, la un moment dat, că nu mai vrem să fim doar colegi.

ramona-paun-george-mihaita
ramona-paun-george-mihaita

Cosmin este nepotul actorului George Mihăiţă, un om cu totul special, la care eu ţin foarte mult”, a povestit Ramona Păun. Vedeta își dorește să fie mama unei fetiţe şi a unui băieţel, pentru că adoră copiii şi crede că abia atunci o să se simtă cu adevărat împlinită, dincolo de orice reuşite profesionale. Tot ea povestea că nunta va veni în curând, deocamdată sunt în etapă în care adună informaţii

ramona-paun
ramona-paun

pentru ziua cea mare. Dar această s-a amânat anul acesta din cauza Covidului și pandemiei care au închis toate evenimentele de orice fel. “Pandemia a dat peste cap viețile tuturor, fie că erau planuri pentru evenimente importante, fie pur și simplu rutină zilnică. O să avem timp pentru toate ulterior, dacă ieșim cu toții sănătoși din încercarea asta”, a spus Ramona Păun.

ARTICOLE SIMILARE

Femeile zodiacului pe care toți bărbații le doresc

Andreea Damian

Motivul pentru care George Burcea a lipsit de la moțul mezinei sale

Tabu Tabu

Ce se întâmplă în corpul tău când mănânci prea repede

Andreea Damian

Ce piese de teatru vedem in saptamana 21-27 noiembrie

realitatea

Cand spun „grandoare” si „distractie” ma gandesc la Cluj

realitatea

Anamaria Prodan îl face praf pe Reghecampf. Dezvăluiri – divorțul anului: “Ai apăsat pe butonul de autodistrugere, vei fi dat afară și de la Craiova”

Tabu Tabu

Scrie un comentariu