Tabu
PEOPLE Slider

Scarlett Johansson, cel mai bine plătită actriță de la Hollywood

Scarlett Johansson

Frumoasa Scarlett Johansson ocupă primul loc în topul celor mai bine plătite actriţe din lume pe 2018, potrivit publicației Forbes. Ea le-a depășit astfel pe actrițele Angelina Jolie și Jennifer Aniston, care completează podiumul.

Actrița americană, în vârstă de 33 ani, a câștigat în perioada iunie 2017-iunie 40,5 milioane de dolari – de patru ori mai mult decât în perioada precedentă, mare parte datorită rolului Natasha Romanoff/ Black Widow din hitul „Avengers: Infinity War” (Răzbunătorii: Războiul infinitului).

Angelina Jolie, de 43 de ani, ocupanta locului al doilea în topul Forbes, a câştigat 28 de milioane de dolari, mare parte datorită rolului din filmul „Maleficent 2”, programat pentru lansare în 2020.

Jennifer Aniston, în vârstă de 49 de ani, ocupă poziția a treia, cu câștiguri de 19,5 milioane de dolari. Actrița încă are un venit regulat datorită rolului pe care l-a jucat în sitcom-ul „Friends” (Prietenii tăi), difuzat în perioada 1994-2004. Vedeta mai câştigă bani din contracte de promovare pentru companii precum Coca-Cola, Smartwater şi Johnson & Johnson.

Top 10 este completat de Jennifer Lawrence, de 28 de ani, cu 18 milioane de dolari, Reese Witherspoon, de 42 de ani, cu 16,5 milioane de dolari, Mila Kunis (16 milioane de dolari), Julia Roberts (13 milioane de dolari), Cate Blanchett (12,5 milioane de dolari), Melissa McCarthy (12 milioane de dolari) şi Gal Gadot (10 milioane de dolari).

ARTICOLE SIMILARE

Ce planuri de viitor are mămica Ramona Bădescu

Tabu Tabu

Vești triste despre Ellen Pompeo, vedeta serialului „Anatomia lui Grey”

Andreea Damian

Top 7 lucruri pe care o doamna nu le-ar face niciodata!

realitatea

Ce trebuie să ştii despre machiajul semipermanent

Andreea Damian

Concurs Tabu: Anul acesta, Mos Craciun vine cu cadouri de la kika!

realitatea

J. K. Simmons: “Un rol negativ interesant este intotdeauna distractiv.”

realitatea

Scrie un comentariu