Tabu
PEOPLESlider

Scarlett Johansson, cel mai bine plătită actriță de la Hollywood

Frumoasa Scarlett Johansson ocupă primul loc în topul celor mai bine plătite actriţe din lume pe 2018, potrivit publicației Forbes. Ea le-a depășit astfel pe actrițele Angelina Jolie și Jennifer Aniston, care completează podiumul.

Actrița americană, în vârstă de 33 ani, a câștigat în perioada iunie 2017-iunie 40,5 milioane de dolari – de patru ori mai mult decât în perioada precedentă, mare parte datorită rolului Natasha Romanoff/ Black Widow din hitul „Avengers: Infinity War” (Răzbunătorii: Războiul infinitului).

Angelina Jolie, de 43 de ani, ocupanta locului al doilea în topul Forbes, a câştigat 28 de milioane de dolari, mare parte datorită rolului din filmul „Maleficent 2”, programat pentru lansare în 2020.

Jennifer Aniston, în vârstă de 49 de ani, ocupă poziția a treia, cu câștiguri de 19,5 milioane de dolari. Actrița încă are un venit regulat datorită rolului pe care l-a jucat în sitcom-ul „Friends” (Prietenii tăi), difuzat în perioada 1994-2004. Vedeta mai câştigă bani din contracte de promovare pentru companii precum Coca-Cola, Smartwater şi Johnson & Johnson.

Top 10 este completat de Jennifer Lawrence, de 28 de ani, cu 18 milioane de dolari, Reese Witherspoon, de 42 de ani, cu 16,5 milioane de dolari, Mila Kunis (16 milioane de dolari), Julia Roberts (13 milioane de dolari), Cate Blanchett (12,5 milioane de dolari), Melissa McCarthy (12 milioane de dolari) şi Gal Gadot (10 milioane de dolari).

ARTICOLE SIMILARE

Mira Sorvino: „Am fost victima unui viol”

Andreea Damian

PASTILA de ARTĂ ⎪ Autobiografia lui Faith Ringgold

Ciocîrlan

Cum prepari siropul de usturoi. Te scapă de răceli și întărește sistemul imunitar

Andreea Damian

Cristina Cioran, dezvăluiri uluitoare despre împăcarea cu Alex Dobrescu

Andreea Damian

Marina Voica s-a făcut actriță la 84 de ani

Tabu Tabu

O femeie de 61 de ani și-a născut propria nepoată

Andreea Damian

Scrie un comentariu