Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Scarlett Johansson, cel mai bine plătită actriță de la Hollywood

Frumoasa Scarlett Johansson ocupă primul loc în topul celor mai bine plătite actriţe din lume pe 2018, potrivit publicației Forbes. Ea le-a depășit astfel pe actrițele Angelina Jolie și Jennifer Aniston, care completează podiumul.

Actrița americană, în vârstă de 33 ani, a câștigat în perioada iunie 2017-iunie 40,5 milioane de dolari – de patru ori mai mult decât în perioada precedentă, mare parte datorită rolului Natasha Romanoff/ Black Widow din hitul „Avengers: Infinity War” (Răzbunătorii: Războiul infinitului).

Angelina Jolie, de 43 de ani, ocupanta locului al doilea în topul Forbes, a câştigat 28 de milioane de dolari, mare parte datorită rolului din filmul „Maleficent 2”, programat pentru lansare în 2020.

Jennifer Aniston, în vârstă de 49 de ani, ocupă poziția a treia, cu câștiguri de 19,5 milioane de dolari. Actrița încă are un venit regulat datorită rolului pe care l-a jucat în sitcom-ul „Friends” (Prietenii tăi), difuzat în perioada 1994-2004. Vedeta mai câştigă bani din contracte de promovare pentru companii precum Coca-Cola, Smartwater şi Johnson & Johnson.

Top 10 este completat de Jennifer Lawrence, de 28 de ani, cu 18 milioane de dolari, Reese Witherspoon, de 42 de ani, cu 16,5 milioane de dolari, Mila Kunis (16 milioane de dolari), Julia Roberts (13 milioane de dolari), Cate Blanchett (12,5 milioane de dolari), Melissa McCarthy (12 milioane de dolari) şi Gal Gadot (10 milioane de dolari).

ARTICOLE SIMILARE

Kate Beckinsale face yoga cu capre

Andreea Damian

Anca Țurcașiu a împlinit 50 de ani! Care sunt secretele ei de la debut

Tabu Tabu

Cum să îți îngrijești părul iarna? Sfaturi de la experți

Andreea Damian

Vremea rece din România grăbește extinderea epidemiei COVID-19

Andreea Damian

Snoop Dogg, 25 de ani de carieră și o stea pe Hollywood Walk of Fame

Andreea Damian

Ștefan Bănică, amintire despre regretata Mădălina Manole

Tabu Tabu

Scrie un comentariu