Tabu
PEOPLESlider

Roxana Dobre a pozat în Playboy. Câți bani a încasat soția lui Florin Salam

Roxana Dobre, actuala soţie a lui Florin Salam, s-a numărat printre numeroase vedete autohtone care au pozat, de-a lungul timpului, în celebra revistă pentru bărbați Playboy.

Roxana Dobre a pozat de 3 ori în Playboy

Roxana Dobre a avut trei pictoriale incendiare în Playboy. Soţia lui Florin Salam a dezvăluit cum a ajuns să-și expună nurii în revistă.

„Trei coperți chiar! Măi, să știi că pe vremea respectivă, când eram eu… m-au ajutat la ceva. La câteva ținute, să zic așa. Iubita mea, nu, eu nu mă număr printre… (n.r – vedetele care au pozat gratis). Așa, nu acceptam niciodată, dar a fost atunci și un concurs, la momentul respectiv și așa a progresat…”, a spus Roxana Dobre.

Întrebată câţi bani a primit pentru pictorialele incendiare din Playboy, Roxana Dobre nu a vrut să dezvăluie suma exactă, dar a precizat încă o dată că nu ar accepta niciodată să pozeze gratis în astfel de ipostaze.

Roxana Dobre, ca o regină la propria nuntă

Partenera lui Florin Salam a strălucit la propriu în ziua nunţii. Nu doar rochia şi coafura au furat toate privirile la marele eveniment, ci şi accesoriile purtate de mireasă.

florin salam

Roxana şi-a făcut apariţia pe plajă, acolo unde a avut loc cununia religioasă, ca o adevărată „Regină”. Rochia ei spectaculoasă creată de designerul Cristina Săvulescu a atras toate privirile, însă detaliul care a ieșit cel mai bine în evidență a fost bijuteria pe care a purtat-o la gât. Ei bine, colierul cu diamante pe care bruneta l-a purtat în ziua nunţii a fost unul personalizat, iar preţul este între 5.000- 6.000 de euro, scrie Spynews.ro.

Mireasa a avut părul prins și a fost acoperit cu un voal lung care i-a completat perfect ţinuta spectaculoasă, iar zâmbetul nu a lipsit de pe chipul Roxanei Dobre. Mai mult decât atât, bruneta a avut un buchet format din bujori albi și a fost adusă cu o mașină de 500.000 de euro.

ARTICOLE SIMILARE

Fiicele lui Adam Sandler joacă alături de actor într-un film de succes de pe Netflix

Andreea Damian

Ce alte pasiuni mai are Gina Pistol în afară de televiziune și gătit

Tabu Tabu

Oamenii de știință au descoperit un nou tip de celulă care ar putea să vindece cancerul

Andreea Damian

Mesajul misterios al Ioanei Ginghină! Ce a pățit actrița

Tabu Tabu

Cum și-a sărbătorit Andreea Esca ziua de naștere

Tabu Tabu

Un medic explică de ce a refuzat să facă duș timp de o lună după ce a născut

Andreea Damian

Scrie un comentariu