Tabu
lifestyle

Monogamia serială: Lindsay Lohan vs Codin Maticiuc

La momentul la care citiți enumerarea noastră, este foarte posibil ca încă 2-3 nume să se alăture acestui veritabil top al celebrităților. Lindsay nu a pierdut timpul, a început pe când era adolescentă, atunci când a ieșit alături de tânărul aspirant Aaron Carter; rând pe rând, a bifat și nume ca Jared Leto, Colin Farrell și James Blunt.

Lindsay Lohan „deține“ întâlniți în clinici de dezintoxicare: Tony Allen și Riley Giles. În pre­zent, este văzută destul de des la bra­țul Samanthei Ronson, iar ziarele și blogurile de scandal aruncă în aer ipoteza bisexualității.

Încă nu ne-am lă­murit dacă Co­din are succes la fete pentru că este pur și simplu dră­guț și deștept sau pentru că are mul­ți bani și mașini scum­pe. As­ta contează mai puțin în cazul de față pentru că ne do­rim să știm „cât“ și nu „de ce“. Nimeni nu își mai amintește debutul lui Codin în lumea mondenă, dar avem de-a face cu un caz atipic: Codin, nu este celebru pentru cine este el, ci pentru relațiile care i-au adus notorietate: Gina Pistol, Ana Maria Ferentz (1 lună), Roxana (Trident), Corina Zugravu (2006), Oana Titulescu (2006), Lavinia (ex-Spicy) (mai 2007), bebelușa Oana, Laura Cosoi (câteva săptămâni).

ARTICOLE SIMILARE

Angelina Jolie, în drum spre Haiti

realitatea

Ghici cine…

realitatea

Lady GaGa face lobby pentru homosexualii din armata americană – VIDEO

realitatea

Oana Zavoranu, cu bluza transparenta, fara sutien, la TV

Robbie Williams şi-a arătat penisul pe scenă

realitatea

Micuta aceasta …acum e una dintre cele mai sexy cantarete autohtone!

Scrie un comentariu