Tabu
lifestyle

Lady GaGa face lobby pentru homosexualii din armata americană – VIDEO

Lady GaGa mai face și fapte bune din când în când. Åžocante, dar bune. Interpreta a înregistrat un clip în care susține cauza homosexualilor și lesbienelor din Statele Unite, care nu sunt primiți în forțele armate ale țării dacă își fac publică orientarea sexuală.

Programul în vigoare în acest moment, care se numește "Don’t Ask, Don’t Tell", a fost inițiat încă de pe vremea mandatului lui Bill Clinton și perminte înscrierea în armată americană a homosexualilor și lesbienelor doar atâta vreme cât ei nu se apucă să spună în gura mare ce orientare sexuală au. Decizia lui Gaga de a ține acest discurs a venit în urma deciziei armatei de a renunța, de-a lungul ultimilor ani, la serviciile mai multor mii de persoane după ce acestea au recunoscut că au altă orientare sexuală decât cea heterosexuală.

GaGa a înregistrat un clip de câteva minute de-a lungul cărora rostește un discurs prin care încearcă să convingă Senatul American să renunțe la programul "Don’t Ask, Don’t Tell" și să permită tuturor cetățenilor americani să se înscrie în armată, indiferent de orientarea sexuală declarată sau nu. Lady GaGa spune că prin acest discurs, ea este vocea generației sale și că senatorii nu ar trebui să gândească prin perspectica proprie, ci prin cea a celor tineri care vor avea de suferit de pe urma deciziei lor actuale.

ARTICOLE SIMILARE

Mesajul emotionant al lui ADI MUTU pentru EBA de nunta ei!

Ellen DeGeneres apără homosexualii și tocilarii

realitatea

Prima declaraţie a lui Brad Pitt, după ce Angelina Jolie şi-a extirpat sânii

TOP 10 bancuri despre suspendarea lui BASESCU

Iulia Vantur si Virgil Iantu s-au afisat impreuna la un eveniment monden!

Seinfeld revine, dar în varianta porno

realitatea

Scrie un comentariu