Tabu
Image default
lifestyle

Monogamia serială: Lindsay Lohan vs Codin Maticiuc

La momentul la care citiți enumerarea noastră, este foarte posibil ca încă 2-3 nume să se alăture acestui veritabil top al celebrităților. Lindsay nu a pierdut timpul, a început pe când era adolescentă, atunci când a ieșit alături de tânărul aspirant Aaron Carter; rând pe rând, a bifat și nume ca Jared Leto, Colin Farrell și James Blunt.

Lindsay Lohan „deține“ întâlniți în clinici de dezintoxicare: Tony Allen și Riley Giles. În pre­zent, este văzută destul de des la bra­țul Samanthei Ronson, iar ziarele și blogurile de scandal aruncă în aer ipoteza bisexualității.

Încă nu ne-am lă­murit dacă Co­din are succes la fete pentru că este pur și simplu dră­guț și deștept sau pentru că are mul­ți bani și mașini scum­pe. As­ta contează mai puțin în cazul de față pentru că ne do­rim să știm „cât“ și nu „de ce“. Nimeni nu își mai amintește debutul lui Codin în lumea mondenă, dar avem de-a face cu un caz atipic: Codin, nu este celebru pentru cine este el, ci pentru relațiile care i-au adus notorietate: Gina Pistol, Ana Maria Ferentz (1 lună), Roxana (Trident), Corina Zugravu (2006), Oana Titulescu (2006), Lavinia (ex-Spicy) (mai 2007), bebelușa Oana, Laura Cosoi (câteva săptămâni).

ARTICOLE SIMILARE

Ghici cine e vedeta în albastru

realitatea

Prețul lui Putin

realitatea

Ştiaţi care sunt numele adevărate ale vedetelor?

realitatea

ADELINA PESTRITU, ultrasexy la TABU SOIREE!

Fergie nu mai are voie să facă sex cu femei

realitatea

Twilight i-a eclipsat pe toți la Zmeura de Aur – VEZI LISTA NOMINALIZĂRILOR

realitatea

Scrie un comentariu