Tabu
lifestyle

Ea este “DEXTER” din viaţa REALĂ! A UCIS “DOAR INFRACTORI”

Cu toţii am auzit de serialul “Dexter”, cu mare impact şi la publicul din România, în care un criminal în serie face victime doar în rândul infractorilor. În Statele Unite, o femeie este cea care s-a hotărât să îi ucidă pe cei care fac rău, după ce la patru ani a fost molestată şi la 13 s-a “înrolat” într-o sectă satanistă.

Totul a ieşit la iveală anul trecut, în noiembrie, când Miranda Barbour l-a ucis pe Troy LaFerrara, pe care l-a “agăţat” de pe un site de anunţuri. În momentul în care s-au întâlnit, femeia, care este căsătorită cu Eliott (22 de ani), i-ar fi spus lui Troy că are 16 ani şi l-a întrebat dacă, în aceste condiţii tot mai vrea să facă sex cu ea. Când bărbatul i-a răspuns afirmativ, Miranda s-a înfuriat şi l-a înjunghiat de cel puţin 20 de ori, după care, ajutată de soţul ei, l-a ucis.

“L-am minţit. I-am spus că am 16 ani. Mi-a spus că nu este nici o problemă (să facem sex, n.r.). Dacă m-ar fi refuzat, nu s-ar fi ajuns aici. L-aş fi lăsat să scape”, a  spus Miranda.

Şirul dezvăluirilor Mirandei însă i-a îngrozit pe poliţişti. Ea a mărturisit că a pierdut numărul victimelor sale, toate fiind persoane care au făcut rău de-a lungul vieţii.

“După ce am avut 22 de victime, m-am oprit să le mai număr. Unde i-am ucis pe aceştia vă pot arăta pe hartă. Am omorât doar persoane care au făcut fapte rele şi care nu meritau să mai trăiască”, este declaraţia terifiantă a femeii.

ARTICOLE SIMILARE

Iata SALARIUL Adrianei Bahmuţeanu

Ghici cine…

realitatea

Laura Cosoi S-A FOTOGRAFIAT LA WC ŞI A PUS POZA PE INTERNET!

Ea e VADUVA ALBA. Cea mai mare ucigasa a momentului

Cameron Diaz spune ca sexul o intinereste

realitatea

Paris Hilton chiar are fund!

realitatea

Scrie un comentariu