Home > Lifestyle > Secretul longevitatii, dezvaluit de o buzoianca ce a implinit 100 de ani!

Secretul longevitatii, dezvaluit de o buzoianca ce a implinit 100 de ani!

O buzoiancă a împlinit, sâmbătă, 100 de ani, femeia spunând că succesul longevităţii sale este că ”nu a pus în gură strop de alcool”, dar şi ”mersul pe jos, care face piciorul frumos”, ea adăugând că a pierdut demult numărul nepoţilor şi strănepoţilor, dar că ştie că are doi stră-strănepoţi.

Angelica Dragna, din satul buzoian Nişcov, comuna Verneşti, a împlinit, sâmbătă, 100 de ani. Centenara a povestit că a ajuns la această vârstă, în condiţiile în care soţul său s-a stins în urmă cu 30 de ani, întrucăt nu s-a abătut niciodată de la principiul său de a nu consuma niciodată alcool, indiferent de ocazie, chiar dacă toată viaţa a muncit din greu şi a mâncat ce a apucat. Femeia a adăugat că mişcarea şi munca au ajutat-o să trăiască 100 de ani, transmite corespondentul MEDIAFAX.

“Am dus-o cât am fost tânără şi bine şi rău şi aş munci şi acum, că am inimă de muncit, dar nu mai am putere. Sunt învăţată de la părinţi să fac treabă, dar nu mai pot la 100 de ani. Am muncit ani de zile cu cobiliţa în spate şi, cu toate astea, am ajuns la 100 de ani. Am mâncat mai mult rău decât bine, pentru că trăiam cu zeamă de varză şi mămăligă. Cred că am apucat vârsta asta pentru că nu am băut. Nu mi-a plăcut deloc băutura şi poate de asta am ajuns la etatea asta. E bine că trăiesc, că am prins vremurile astea, dar sunt multe suferinţe”, a declarat Angelica Dragnea.

Articole asemanatoare
Cum sa traiesti pana la 100 de ani! Iata ce a mancat intreaga viata o bucuresteanca centenara
Cea mai bătrână femeie din lume a dezvăluit secretul longevităţii! E atât de simplu

Comenteaza acest articol

Secretul longevitatii, dezvaluit de o buzoianca ce a implinit 100 de ani!

by   1 min
0