Tabu
Image default
CULTURE What's hot

COSMARUL din Apuseni – noi detalii

aura ion 4Noi amanunte ies la iveala in cazul victimelor accidentului aviatic de luni seara. Surse demne de incredere sustin ca Valentin Calu a fost la un pas de a intra in stop cardio respirator si ca i s-a injectat adrenalina direct in inima, pentru a fi salvat.

Au trecut cinci zile de la accidentul aviatic in care Adrian Iovan si studenta Aurelia Ion si-au pierdut vietile, intr-un mod strigator la cer. Gratie lui Iovan, dupa cum ei insisi au declarat, ceilalti cinci pasageri de la bordul aeronavei se afla acum in afara oricarui pericol, insa si viata lor a fost pusa in pericol. “Zapada din jurul Aureliei era imbibata cu sange. De fapt, peste tot era sange. Pe fata au dus-o imediat la Salvare, unde paramedicii i-au acordat primul ajutor. Au incercat sa ii bage adrenalina in inima, insa acul seringii nu penetra pielea. Au incercat apoi sa ii bage o branula cu perfuzii caldute, la 24-25 de grade care sa o incalzeasca, insa nici asa nu au reusit sa penetreze pielea.Au incercat sa o reusciteze, insa fetele stiau deja ca fata decedase. I-au pus mai apoi monitorul si era in asistola. Cordul nu avea activitate. Au continuat resuscitarea, insa nu au mai avut ce sa ii faca. Majoritatea medicilor spun ca fata nu mai avea cum sa fie savata, chiar daca era salvata mai repede. Avea hemoragie interna masiva, coloana rupta in doua locuri, fractura de bazin. Cutia toracica era facuta cioburi“, a declarat sursa medicala, pentru CANCAN.ro.

In ceea ce il priveste pe Adrian Iovan, ranile acestuia nu au fost atat de grave, iar daca se intervenea mai devreme, ar fi putut fi salvat: ” Domnul Iovan avea picioarele distruse si cateva rani exterioare, insa a murit din cauza frigului. El putea fi salvat daca se actiona la timp. Oamenii astia au murit in niste chinuri groaznice. Frigul accentueaza durerile, le resimti mult mai puternic“, a declarant sursa.

Un alt mebru al echipajului a avut si el probleme mari. Desi se putea tine pe picioare, Valentin Calu a avut si el nevoie de interventia prompta a medicilor:”Cand a ajuns la salvare avea pulsul foarte slab. I s-a injectat adrenalina in inima, apoi a fost imediat incalzit. Tremura din toate incheieturile si i s-au facut calmante pentru dureri, dar si pentru nervi”.

ARTICOLE SIMILARE

Renée Zellweger, în rolul lui Judy Garland, „diva bolnavă” de la Hollywood

Andreea Damian

Stiai ce exercitii sa faci pentru o viata sexuala sanatoasa?

realitatea

Top 10 citate din interviurile Tabu / 2013

Beverly Hills Cop 4 se mută la Netflix cu tot cu Eddie Murphy

Andreea Damian

Ruth Wilson spune că a părăsit serialul The Affair din cauza scenelor nud și a mediului „foarte toxic”

Dora Constantinovici

Andreea Marin, inca o data mamica!

Scrie un comentariu