Tabu
CULTURESlider

Larry Pisica a provocat întârzieri în timpul vizitei lui Donald Trump în Marea Britanie

Pisicile dorm neîntoarse – sau cel puțin așa s-a întâmplat la Londra în dimineața zilei de marți, în timp ce președintele american Donald Trump era în vizită în Marea Britanie.

Larry Pisica, cea mai cunoscută felină care trăiește la St. Downing 10 – domiciliul și biroul prim-ministrului Theresa May din Marea Britanie și servește drept “șef principal în securitatea șoarecilor”, a decis să-și parcheze blana sub limuzina președintelui SUA.

“Larry a fost recrutat de la Battersea Dogs and Cats Home după o recomandare pentru abilitățile sale de prins șoareci. S-a alăturat familiei de la nr. 10 și a avut un impact semnificativ asupra deciziilor statului. Larry își petrece zilele pe domeniu, invitând oaspeții în casă, inspectând mijloacele de apărare împotriva șoarecilor și testează mobilierul antic pentru a-i spori calitatea”, se arată în biografia lui oficială.

Obosit după o zi de muncă, Larry și-a spălat blana de serviciu iar apoi s-a culcat în spatele unei roți a limuzinei președintelui SUA, Donald Trump. Vehiculul blindat (denumit uneori “Bestia”) nu s-a putut mișca de teamă că ar fi putut să-l lovească sau rănească pe Larry.

Larry Pisica atrăgând toată atenția sa într-o poză cu oameni care se cred importanți

Demonstranții anti-Trump nu au reușit să oprească limuzina însă primei pisici a Marii Britanii i-a ieșit boicotul din prima. Aceasta nu este prima dată când Larry a apărut în timpul vizitei lui Donald Trump. El a mai apărut ca din întâmplare într-o fotografie a lui Trump cu May pe treptele clădirii 10 Downing. Larry este, fără îndoială, cea mai populară “Primă pisică” după pisica de familie a fostului președinte al SUA, Bill Clinton, Socks. Contul de Twitter al pisicii Larry are peste 262.000 de fani.

ARTICOLE SIMILARE

Cine este Roxen, reprezentanta României la Eurovision

Tabu Tabu

Motivul pentru care Dan Negru nu mai vrea să prezinte Revelionul

Andreea Damian

Acum e de înțeles de la cine a moștenit Andreea Berecleanu frumusețea. Cum arată mama și bunica sa

Andreea Damian

Trucuri simple de beauty pe care le poți face acasă

Andreea Damian

Artistul rămas înnămolit la marginea unui câmp de rapiță, cu iubita în dreapta. S-a crezut as la volan

Andreea Damian

BIANCA DRAGUSANU la ziua iubitului ei: FOTO!

Scrie un comentariu