Home > Lifestyle > IUBITUL secret al Iuliei Albu

IUBITUL secret al Iuliei Albu

hagivretaiulia albu gaina IULIA ALBU, cu care designerul MIHAI ALBU, spera intr-o impacare, si-ar fi facut cuib in patul unui milionar, iar CANCAN.RO  sustine ca a obtinut si proba clara.

Asa cum Cancan  a dezvaluit in premiera, stapana gainii Loulou a reaprins o relatie mai veche pe care o avea cu afaceristul machedon Constantin Hagivreta, cunoscut, mai degraba, ca si Kostas Hagivreta. Barbatul are mai multe afaceri importante si este proprietarul unei colectii impresionate de masini de lux.

Practic, in timp ce Mihai spera sa-si salveze casnicia, motiv pentru care a insistat sa petreaca si ultimul Craciun impreuna fosta lui nevasta, IULIA ALBU n-a mai tinut cont de nimic si a intrat cu tot sufletul in relatia cu Hagivreta.

Imediat dupa ce reporterii  au divulgat cine este noul barbat din viata ei, ex-partenera lui Mihai Albu a incercat in van sa se disculpe pe pagina ei de Facebook. In timp ce doamna “Loulou” isi mascheaza noua idila, fostul ei sot a postat pe contul personal un comentariu care vorbeste de la sine: “A cazut Cerul pe mine!”.

In plus, contactat de CANCAN.RO, Mihai Albu ne-a declarat in exclusivitate cu mare diplomatie: “Mama copilului meu este foarte frumoasa, foarte inteligenta si foarte afectuoasa. Eu nu am trait in minciuna, eu am trait cu adevarat. Fiecare e liber sa aleaga calea cea dreapta”.

Articole asemanatoare
Un nou reper pe piata de fashion din Romania: DressLikeHell
IULIA ALBU recunoaste: “Sunt o femeie urata!”
IULIA ALBU – atac violent la ROXANA IONESCU: “O prostituata!”
IULIA ALBU cu tufisul la vedere! FOTO explicita!

Loading...

Comenteaza acest articol

IUBITUL secret al Iuliei Albu

by   1 min
0