Tabu
LIFESTYLE

Pedofilii şi violatorii vor fi castraţi chimic!

Pedofilii şi violatorii din Republica Moldova vor fi castraţi chimic. A intrat în vigoare legea în acest sens. Astfel, pentru abuzarea sexuală a copiilor sub 15 ani, castrarea chimică va fi obligatorie. În celelate cazuri, potrivit documentului, măsura va fi aplicată prin hotărâre judecătorească.
Castrarea violatorilor şi a pedofililor va fi realizată cu ajutorul unei injecţii. Procedura constă în injectarea unui medicament special, care suprimă dorinţa sexuală. Documentul prevede efectuarea castrării chimice de către instituţiile medicale, în comun cu instituţiile penitenciare, în ultimile trei luni de ispăşire a pedepsei, scrie publika.md.

Potrivit datelor oficiale ale Ministerului de Interne, în ultimii cinci ani, în Moldova, 15 persoane au fost cercetate penal în mod repetat pentru săvârşirea infracţiunilor împotriva minorilor.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/de-astazi-pedofilii-si-violatorii-din-republica-moldova-vor-fi-castrati-chimic_958078.html#ixzz20afuRGPo

ARTICOLE SIMILARE

Robert Turcescu are o noua iubita! Uite cum arata

Mihai Bendeac, lovitura dura: Contul de Facebook i-a fost inchis!

Cum să respecți tradițiile de sărbători într-o manieră glam

realitatea

Solstițiu de iarnă 2021 | Ce e bine să faci și ce nu, în cea mai scurtă zi din an

Andreea Damian

DECLARAŢII INCENDIARE! Andreea Marin L-A DESFIINŢAT pe Ştefan Bănică!

Revista Tabu

realitatea

Scrie un comentariu