Tabu
lifestyle

Ramona Bădescu, înşelată de masoni!


Potrivit ziarului italian Il Messaggero, autorităţile italiene au destructurat un fals ordin al Cavalerilor de Malta care ar fi înşelat zeci de personalităţi, acordând titluri în biserici şi mânăstiri din Roma şi din regiunea Puglia (sudul Italiei). Conform anchetatorilor, ceremoniile erau de fapt frauduloase, fiind utilizate săbii şi costume false.

Printre victimele care plăteau zeci de mii de euro pentru a primi titluri cavalereşti se numără agenţi ai forţelor de ordine din Italia, militari, dar şi actriţa Ramona Bădescu, consiliera primarului Romei pentru relaţia cu imigranţii români, cosemneaza gandul.info.

Surse citate de ziarul Il Messaggero şi de site-ul de ştiri RomaDailyNews afirmă că Ramona Bădescu ar fi primit un titlu din partea unei aripi a falsului ordin maltez care ar opera în România fără aprobarea ierarhiei ordinului maltez italian.

Presa a relatat că, în 2011, Ramona Bădescu a primit titlul de “Gran Dama di Grazia Magistrale” şi a fost numită ambasadoare a Ordinului Cavalerilor de la Malta în Romania.

ARTICOLE SIMILARE

ISRAELA a bagat 1.000.000 de euro in vila din Maramures

Antonio Banderas lansează primul parfum pentru femei

realitatea

Sandra Bullock a adoptat un copil în secret

realitatea

Amanta soțului Sandrei Bullock își cere scuze printr-o scrisoare

realitatea

Love story 16

realitatea

Lady Gaga deranjată de faptul că “i-a fost insultat vaginul”

realitatea

Scrie un comentariu