Tabu
LIFESTYLE

George Clooney, preot la nunta lui Brad Pitt cu Angelina Jolie

Cea mai aşteptată nuntă a anului, cea dintre Angelina Jolie şi Brad Pitt, se apropie cu paşi repezi şi multe din detalii au fost deja stabilite.

După încheierea festivalului de film de la Cannes, pe 25 mai – potrivit presei din SUA -, Brad Pitt (50 de ani) şi Angelina Jolie (38 de ani) vor face nunta la castelul lor Miraval, din Franţa. Zeci de vedete prezente la evenimentul de pe Coasta de Azur vor poposi apoi şi la marea petrecere a lui Angie şi Brad.

Dintre starurile invitate, cel mai important rol îl va avea bunul prieten al însurăţeilor, George Clooney (52 de ani), care va fi preotul ce va oficia căsătoria. Conform jurnaliştilor americani, acesta a obţinut recent licenţa de reverend şi a primit aprobarea de a uni destinele Angelinei şi lui Brad.

Cavaleri de onoare vor fi cei trei fii ai lor (Pax, Maddox şi Knox), iar domnişoare de onoare fetiţele, Shiloh, Zahara şi Vivienne. De altfel, cei şase moştenitori (trei adoptaţi şi trei biologici) sunt responsabili de marele pas al părinţilor. Angelina şi Brad au vorbit mereu despre cum copiii lor insistă să-i vadă mire şi mireasă.

ARTICOLE SIMILARE

Mihaela Rădulescu şi Oţil, din nou împreună? «Hormonii mei încă se hârjonesc cu ai lui»

Vești bune pentru turiști! Aeroportul din România unde pasagerii nu mai trebuie să scoată lichidele şi electronicele din bagajul de mână

Andreea Damian

DOMINIC ANDREI, fiul Antoniei si al lui Velea – prima sedinta FOTO

realitatea

Motivul pentru care Prințul William și Kate Middleton nu dețin, de fapt, custodia copiilor

Andreea Damian

Somnul de după-amiază ne face mai deștepți

realitatea

Lucrurile esențiale pe care e mai bine să le cumperi din România când pleci în vacanță la greci: „Acolo sunt mai scumpe”

Andreea Damian

Scrie un comentariu