Tabu
Image default
BEAUTY

Cum să-ți protejezi pielea în timpul verii

 Într-adevăr bronzul te face să pari mai slabă și acoperă micile imperfecțiuni, dar asta nu înseamnă că trebuie să te prăjești la soare de dragul modei. Dacă vrei să eviți asta, salvarea ta este un autobronzant de calitate. Înainte de a aplica autobronzantul nu uita să faci un gomaj pentru a îndepărta impuritățile și celulele moarte, și de asemenea este bine să folosești o pereche de mănuși pentru a evita ca să ai și palmele colorate.

• Nu spun că nu trebuie să te bronzezi natural. Dacă vrei să faci acest lucru, asigură-te că loțiunea de protecție solară pe care o folosești are cel puțin factor de protecție 15. Aplică produsul și dacă faci o plimbare sau mergi la birou. Soarele te atinge și atunci, nu doar pe plajă. Factorul de protecție solară are rol de prevenire a cancerului de piele, dar și de încetinire a procesului de îmbătrânire.

• Ai grijă să păstrezi nuvelul optim de hidratare de care are nevoie pielea ta. Trebuie să bei cel puțin 8 pahare de apă pe zi și chiar mai mult dacă petreci mult timp în aer liber.

• Dacă totuși “te-ai ars”, aplică aloe vera sau loțiuni care o conțin, pe zonele afectate. Asta va răcori pielea, o va calma și va grăbi procesul de vindecare. Eu am încercat iaurt rece ca gheața, asta mai demult, acum nu plec din casă fără crema cu factor de protecție solară.

• Mai am un “must-have al verii. Imbatabilul spray împotriva înțepăturilor de insecte. Din cauza faptului că sunt alergică, nu îmi lipsește din casă sau din bagajul de vacanță.

• Îți recomand să ai mereu în poșetă, pe plajă, în mașină, la birou, pe scurt oriunde mergi, un spray cu apă termală care te va răcori instantaneu.

ARTICOLE SIMILARE

Gene „picioare de păianjen”: tendința de machiaj care mărește ochii

Andreea Damian

Jane Fonda dezvăluie rutina sa de îngrijire a pielii. Conține un element-surpriză!

Andreea Damian

Ce machiaj și coafură a purtat Meghan Markle în ziua nunții sale

Andreea Damian

Gomajul „economic” pentru față și corp propus de Andreea Ibacka

Andreea Damian

4 coafuri ideale pentru vreme ploioasă

Andreea Damian

Protecție solară zilnică

realitatea

Scrie un comentariu