Tabu
lifestyle

Curățenie de toamnă în stil (feng-)shui

13 octombrie 8.00
From: Pink Diva
To: Blue Tiger
Subject: ?

Scumpa mea jumătate mai bună, m-am hotărât să fiu productivă din nou și să mă apuc de curățenia de toamnă luna aceasta, pentru că septembrie nu se pune (soarele mai arde, elevii nu se apucă serios de școală, frunzele nu cad toate, încă). Așa că fii atent mai bine să nu dai pe acasă azi pentru că ai să te sperii în primă instanță. Te pup cu grijă pe fălcuțele tale moi.

13 octombrie 8.02
From: Blue Tiger
To: Pink Diva
Subject: Să fie adevărat?

Nu-mi cred ochii, parcă ar fi aievea. Tu faci curățenie? Să nu-mi zici că ai de gând și să te descotorosești de toate… lucrușoarele minunate și minuscule și bineînțeles neapărat folositoare care ne-au invadat cuibușorul și care te uimesc când te așezi sau calci pe ele. Mă gândeam să nu-ți las mânușițele să se-năsprească, n-ai vrea două mâini într-ajutor?

13 octombrie
8.03 From: Pink Diva
To: Blue Tiger
Subject: Hm…

Acum nu știu ce să înțeleg, adică simți nevoia de mai mult spațiu sau insinuezi ceva la adresa cadouașelor pe care ni le-am făcut NOUĂ, că doar nu au fost doar pentru mine?

13 octombrie 8.04
From: Blue tiger
To: Pink Diva
Subject: Ferească karma rea și lăbuța de iepure!

Nu insinuam asta (cum să nu-mi placă toate minunățiile alea mici și multe și drăguțe când sunt împrăștiate)! Dar eu, divuțo, știu cât te atașezi de lucrușoare și locul lor feng-shui în spațiu și n-aș fi vrut să te pripești și apoi să regreți ceva, atâta doar.

13 octombrie 8.06
From: Blue tiger
To: Pink Diva
Subject: Hmm… din nou

Una la mânușiță: sper că doar mă cicăleai când te refereai la lăbuța de iepure, doar nu deții așa ceva… iar doi: că bine zici de feng-shui. Mai ții minte când ți-am mutat acvariul pe balcon, vara trecută, și am uitat de motănel? Cu siguranță, a fost mai mult shui decât feng rezultatul 🙁

13 octombrie 8.07
From: Pink Diva
To: Blue tiger
Subject: Aha!

Gata știu! Pivnița care stă goală și singurică! Eu mă gândeam (uitându-mă la „Adoptați animăluțe“) la o familie de arici, de fapt, niște baby arici orfani; aș putea să le fac o grădiniță drăguță acolo jos… mai ales dacă tigrișorul ar fi teribil de amabil să facă un geam (știu că ai găsi tu o cale)? Acum mă duc în pivniță să fac planuri! Mulțumesc baby blue, tot timpul mă inspiri.

13 octombrie 8.08
From: Blue Tiger
To: Pink Diva
Subject: Nu!

Adică, din nou, lasă-mă pe mine să decorez spațiul din pivniță. Un loc răcoros ca acela nu e bun pentru o ființă fragilă ca tine.

13 octombrie 8.12
From: Pink Diva
To: Blue tiger
Subject: !??

CE caută toate aceste butoaie cu vin în pivniță?????!!!!!

ARTICOLE SIMILARE

Carla Bruni-Sarkozy a dat-o pe rock

realitatea

TOP 10 cele mai tari PACALELI de 1 APRILIE!

realitatea

Josh Hartnett, imaginea Armani Diamonds for Men

realitatea

Catherine Zeta Jones și Hugh Jackman, protagoniștii unui musical despre viața Cleopatrei

realitatea

Kate Moss şi Jamie Hince se ceartă în continuu

realitatea

ANDREEA BANICA era s-o faca KO pe PAULA SELING, la propriu!

Scrie un comentariu