Home > Agenda > stiri > Kate Moss se întoarce la TopShop

Kate Moss se întoarce la TopShop

Vești bune pentru iubitoarele colecțiilor lui Kate Moss de la TopShop. După ce în urmă cu câteva săptămâni a devenit public faptul că Moss nu va mai crea haine pentru celebrul brand, proprietarul acestuia, Sir Philip Green, a declarat că despărțirea dintre el și Kate s-a făcut extrem de amiabil și că ei vor mai colabora în viitor: "În urmă cu două sau trei luni am decis, de comun acord, că se ajunsese la un alt rezultat decât ne propusesem la început. Era prea mult!".

Green a specificat însă că, TopShop și Kate Moss au deja câteva proiecte în minte, doar conceptul se va schimba: "Avem câteva proiecte foarte interesante pe viitor. Creațiile lui Kate trebuie să fie unice și să aibe semnătura ei!". Așadar nu vor mai fi colecții la scară largă, ci unele mai mici, așa cum își propuseseră cei doi la începutul colaborării în 2007. Ultima colecție la scară largă pentru TopShop, semnată Kate Mos, cea de-a paisprezecea, va fi lansată în următoarele luni.

Articole asemanatoare
Mituri despre varice desființate de chirurgul Rafael Halpern: când este mai bine să te operezi dacă vrei să rămâi însărcinată
Kate Moss a descoperit secretul tineretii vesnice
Chris Brown ar putea ajunge la inchisoare, acuzat de jaf
Whitney a fost fotografiata in cosciug, purtand bijuterii in valoare de 500.000$ – FOTO

Comenteaza acest articol

Kate Moss se întoarce la TopShop

by realitatea   1 min
0