Home > Fără categorie > Motivul pentru care Kristen Stewart l-a înşelat pe Robert Pattinson!

Motivul pentru care Kristen Stewart l-a înşelat pe Robert Pattinson!

Publicaţia americană Examiner a dezvăluit că protagonista din “Twilight” l-a înşelat pe partenerul ei din film şi din realitate, Robert Pattinson, pentru că era geloasă pe prietenia dintre acesta şi frumoasa australiancă Emilie de Ravin, alături de care actorul a jucat în filmul “Remember me”.

Potrivit publicaţiei, Kristen Stewart (22 de ani) se simţea lezata de relaţia de prietenie dintre logodnicul ei şi australianca Emilie de Ravin (30 de ani). Şi asta pentru că Robert Pattinson (26 de ani) şi-a petrecut foarte mult timp la New York, în 2009, când au filmat la pelicula “Remember me”, în timp ce ea a trebuit să stea la câteva mii de kilometri depărtare, având de lucru în Los Angeles. În plus, notează Examiner, Kristen era foarte geloasă mai ales pentru că Robert, şi după filmări, pierdea ore în şir în compania lui Emilie.
Astfel că Stewart nu i-a iertat logodnicului ei niciodată ieşirile nocturne prin New York cu frumoasa blondă şi a ales să se răzbune înşelându-l cu regizorul Rupert Sanders.


Loading...

Comenteaza acest articol

Motivul pentru care Kristen Stewart l-a înşelat pe Robert Pattinson!

by   1 min
1