Tabu
Image default
lifestyle

TOP 10 vedete sexy care au peste 50 de ani

10. Jamie Lee Curtis, acum în vârstă de 51 de ani, spunea în urmă cu ceva vreme că farmecul ei a venit mereu din priviri. Privirile nu s-au schimbat deloc, iar trupul a îmbătrânit frumos, elegant și sexy.

FOTO: beyondthebox.org

09. Jane Seymour este una dintre cele mai distinse doamne de la Hollywood. Iar timpul este în avantajul ei. Actrița pare că are de partea ei gena tinereții veșnice și arată fabulos chiar și la 59 de ani.

FOTO: monstersandcritics.com

08. Poate că ar fi exagerat să spunem despre Tina Turner că e sexy la cei 70 de ani ai ei. Dar asta doar prin prisma respectului cuvenit vârstei pentru că Tina e la fel de hot ca atunci când cânta pentru prima oară Proud Mary.

FOTO: harpersbazaar.com

07. Holly Hunter este încă plină de farmece în ciuda faptului că are deja 52 de ani. Actrița a declarat în timpul unui interviu de anul trecut că se miră în fiecare zi că are priză la publicul masculin mai… tinerel.

FOTO: harpersbazaar.com

06. Nici nu ne interesează că Cher și-a făcut operații estetice. Important e că acum, la 64 de ani, e nu arată că ar avea mai mult de 42, să zicem. Bravo, fată!

FOTO: cherworld.com

05. Kim Basinger, la cei 56 de ani ai ei, este în continuare la fel de seducătoare ca în tinerețe. Actrița nu și-a pierdut aproape niciun procent din frumusețea pe care o avea pe când juca în L.A. Confidential.

FOTO: celebrity-pictures.ca

04. Madonna a fost aspru criticată de mai multe voci că ar cam exagera cu exercițiile fizice. Aiurea! Interpreta știe foarte bine ce face, iar corpul ei arată de parcă ar avea 30 de ani și nu 52.

FOTO: accesshollywood.com

03. În Sex and the City 2 am putut vedea că timpul nu a trecut deloc peste doamna Kim Cattrall. Åži dacă ne-am gândit ca photoshopul ar fi de vină pentru forma excelentă, ne-am convins în Ghost Writer că ea chiar este sexy.

FOTO: ellecanada.com

02. Despre Michelle Pfeiffer s-a spus că ar fi una dintre cele mai frumoase femei care au călcat vreodată pământul hollywoodian. Actrița are acum 52 de ani, dar efectul ei asupra bărbaților este la fel ca în urmă cu trei decenii.

FOTO: pfeiffertheface.com

01. Sharon Stone, 52 de ani, a fost, la un moment dat, considerată bomba sexy a Hollywood-ului. Poate că acum nu mai este cea mai sexy actriță din cetatea filmului, dar cu siguranță face în continuare furori pe oriunde se duce. În plus, și în avantajul ei, Stone se îmbracă în continuare la fel de sexy ca acum 20 de ani.

FOTO: entertainmentmoose.com

NOTĂ: Toate fotografiile sunt făcute în ultimii doi ani.

ARTICOLE SIMILARE

DEEA MAXER – Nicoleta Luciu 2? Uite FOTO!

Calin Geambasu a facut ravagii intr-un spital: “I-a dat asistentei un pumn in fata!”

MONICA GABOR si visul american: unde e CHINEZUL?!?

Andreea Raicu, felicitată fiindcă e însărcinată!

Rivala din India pentru IULIA VANTUR – FOTO

Lansarea cardurilor Unicredit Unicef

realitatea

Scrie un comentariu