Tabu
lifestyle

DENIS STEFAN din “Inima de tigan” – divort la notar pentru Bebelusa!

Denis Stefan isi face ordine in viata. Desi a declarat public faptul ca s-a separat de sotia sa, iata ca acest lucru s-a intamplat abia ieri. Acum, actorul este liber ca pasarea cerului, iubita lui fiind in culmea fericirii.

Casatorit de cinci ani cu o femeie alaturi de care a stat, in total, 13 ani, actorul Denis Stefan a pus piciorul in prag. Indragostit de la inceputul verii de bebelusa Cristina, actorul s-a tinut de promisiune si a divortat de sotia lui pentru a-si putea trai linistit povestea de dragoste cu noua lui iubita.

Desi, saptamana trecuta, invitat la o emisiune, a declarat sus si tare ca si-a incheiat socotelile cu fosta sotie la notar, se pare ca Denis s-a pripit cu aceste afirmatii. Reporterii CANCAN.ro au aflat ca separarea oficiala a avut loc ieri, in jurul orei 13.30, cand cei doi fosti soti s-au intalnit in fata unui birou notarial din zona Piata Victoriei. Destul de distanti unul cu celalalt, acestia s-au comportat precum niste cunostinte vechi care s-au inteles foarte bine in ceea ce priveste impartirea bunurilor. Semnarea actelor a durat doar cateva minute, iar Denis si fosta sotie si-au dat mana la sfarsitul acestui demers, chiar daca momentul a fost, probabil, unul cu incarcatura emotionala pentru amandoi.

ARTICOLE SIMILARE

Corina Caragea s-a LOGODIT în secret?

ALVIN e real si participa la show-ul GOT TALENT!

TOP 10 nașteri neobișnuite

realitatea

Duetul Eminem – Elton John, cel mai ciudat din istoria muzicii – VIDEO

realitatea

Joe Jackson vrea banii lui Michael

realitatea

Romanca Liliana Pintilei, din patul lui Enrique Iglesias la Totti

Scrie un comentariu