Tabu
Image default
lifestyle

A inceput numaratoarea inversa pentru RoNewMedia 2.0 Conference&Expo

Cei care doresc sa participe la cea de-a doua editie a RoNewMedia 2.0 Conference&Expo se mai pot inscrie pana vineri, 7 noiembrie. Acestia pot primi discounturi de pret intre 25% si 30%, daca vor veni la eveniment insotiti de prieteni sau colegii de birou

 

Speakeri internationali, directori de marketing si dezvoltatori, manageri de divizii si companii, publisheri, specialisti in comunicarea pe canale newmedia sau in IT, consultanti, specialisti din agentiile de publicitate, toti sunt bineveniti la cea de-a doua editie a RoNewMedia 2.0 Conference&Expo. Cei care nu au aplicat inca pentru un loc la eveniment o mai pot face pana vineri 7 noiembrie, avand ocazia de a beneficia de reduceri de pret considerabile. Companiile primesc discount de 30% pentru inscrierea unor colective mai mari de cinci persoane, in timp ce grupurile de trei prieteni au reducere de 25%, pentru fiecare persoana in parte. Inscrierea se poate face online, la adresa , sau prin descarcarea unui formular.

 

Organizatorii evenimentului, care va avea loc pe 11 noiembrie la J W Mariott Grand Hotel, isi propun sa acopere toate zonele cheie ale mediului online romanesc, de la marketing digital la management de continut, de la hosting la e-commerce, de la strategii de dezvoltare online la posibilitati de finantare a noilor idei, de la idei inovatoare la noi tehnologii. In plus, ca element de noutate, cea de-a doua editie a RoNewMedia 2.0 va gazdui RoWebDesign Awards, o competitie de web design dedicata designerilor originali – anti copy-paste. “Organizata pentru prima data acest an, prin aceasta competitie dorim sa atragem acei designeri si programatori ce redefinesc standardele de excelenta si schimba paradigmele in lumea comunicatiilor pe internet” a declarat Dragos Stanca, managing director New Media, Realitatea-Catavencu, chairman al conferintei.

Dintre persoanele asteptate la conferinta si-au anuntat prezenta specialisti din mediul international precum Marvin Liao – Director, Sales Development, Emerging Markets Group, Yahoo! Inc; Miguel Rippol – CEO si Creative Director la Cesser Digital (Spania); Kyoo "Q" Kim – Vice President Sales, MSNBC; Alexis Bonte – Co-founder & CEO of Erepublik.com (Franta); Luca Passini – fondator WURFL-Pro (Italia); Andrej Nabergoj – CEO Novo (Slovenia); Lampros Latsaras – Country Manager Carrer Builder; Timotei Gala – Director Executiv Httpool Internet Marketing Central &Eastern Europe (zona Balcanica). Acestia vor fi dublati de nume sonore din businessul online romanesc: Marius Ghenea – Presedinte Pcfun; Vlad Stan – fondator Seed Money; Madalin Matica – Director Operatiuni Europene, DotCommerce Ltd. Boston; Cosmin Popa – Director Executiv NewsIn; Dragos Manac – fondator Ghelir.ro; Cristian Parvan – Interactive Media Director, Zed Digital; si, nu in ultimul rand, Marius Pahomi – Interaction Business Development Manager, Mediaedge:CIA Romania.

 

Specialistii vor discuta despre noutatile din online-ul romanesc (What’s new in .Ro?Big Names new entries in Romanian Internet Market), despre „Cum sa-ti finantezi businesul online”,  si cum poate fi identificat „targetul potrivit in mediul online”. Mai mult decat atat, se vor aborda subiecte precum „Internetul pe mobil. Mobilul: cel mai <<eu, aici si acum>> mediu” si „Jocurile online: un succes de trafic. Dar cum si cand vor fi ele transformate intr-un succes financiar?”. In plus, vor exista si doua sesiuni de workshop-uri desfasurate in paralel – „Solutii e-commerce si sisteme de plată online”, respectiv „Design adaptabil, intr-o lume incerta”.

 

RoNewMedia 2.0 Conference&Expo este un eveniment initiat F5.

ARTICOLE SIMILARE

ANGELA GHEORGHIU – superba in “La Rondine” / Galerie FOTO

Lady GaGa şi bijuteria de 1 milion $ – FOTO

realitatea

Lady Gaga, legată pentru Vogue Hommes Japonia

realitatea

Afacerile vedetelor din Romania: Bittman, Traistariu, Andreea Banica

Actrite pe care nu credeai sa le vezi vreodata goale

Pink Diva nu-și găsește cizme de cauciuc

realitatea

Scrie un comentariu