Home > Agenda > stiri > Cameron Diaz și-a luat casă de 10 milioane de dolari

Cameron Diaz și-a luat casă de 10 milioane de dolari

Criza nu o afectează deloc pe năzdrăvana Cameron diaz. Actrița și-a cumpărat de curând o proprietate pe care a plătit nu mai puțin de 10 milioane de dolari. Casa este situată în Beverly Hills, are șase dormitoare, șase băi, iar întreaga proprietate are peste 12 mii de metri pătrați. La toate astea se adăugă o casă de oaspeți cu trei dormitoare, un teren de tenis și o piscină.

Vila a aparținut actriței Candice Bergen care a pus-o la vânzare pentru 10,25 de milioane de dolari, dar Cameron a negociat și a obținut un preț cu 250.000 de dolari mai mic. Prețul exorbitant nu a speriat-o deloc pe Diaz care a fost ani de-a rândul cea mai bine plătită actriță de la Hollywood cu 20 de milioane de dolari pentru un film. Doar în 2008 ea a câștigat aproape 60 de milioane de dolari.

Singura întrebare care apare este ce va face ea singură pe ditamai proprietatea având în vedere că ea a declarat de curând că nu își dorește o relație de durată.

Articole asemanatoare
Cameron Diaz
Cameron Diaz renunță la actorie ca să se dedice familiei
Mituri despre varice desființate de chirurgul Rafael Halpern: când este mai bine să te operezi dacă vrei să rămâi însărcinată
Vedete nascute pe 30 august!
Campanie impotriva discriminarii: „De la mine ai un NU”

Loading...

Comenteaza acest articol

Cameron Diaz și-a luat casă de 10 milioane de dolari

by realitatea   1 min
0