Home > Agenda > stiri > Jennifer Love Hewitt, sex cu 26 de bărbați în 48 de ore

Jennifer Love Hewitt, sex cu 26 de bărbați în 48 de ore

Dacă, din cauza titlului, vă imaginați că Jennifer Love Hewitt a trecut la o carieră pornografică, vă înșelați. Actrița a fost nevoită să filmeze 26 de scene de sex, cu 26 de bărbați diferiți, în doar 48 de ore. Toate acestea s-au întâmplat pentru că Jen joacă în filmul "The Client List".

Filmul are la bază povestea unei mame nevoite să devină maseuză erotică pentru a-și întreține familia după ce soțul ei a suferit un grav accident. Evident, clienții așteaptă mult mai mult decât un masaj de la ea. Hewitt a povestit cum au decurs cele 48 de ore de sex filmat: "Am filmat totul în două zile și a trebuit să schimb lenjeria intimă de 26 de ori alături de 26 de clienți. Am muncit de mi-au sărit capacele. Un tip ieșea, altul intra, iar eu îmi schimbat lenjeria intimă în timpul ăsta. Am fost pe punctul de a ceda de câteva ori pentru că mi se părea totul foarte ciudat. Și echipa a simțit la fel".

Maratonul sexual al lui Hewitt este un adevărat record la Hollywood. Nicio altă actriță nu a mai filmat atâtea scene de sex într-un timp atât de scurt.

Articole asemanatoare
Mituri despre varice desființate de chirurgul Rafael Halpern: când este mai bine să te operezi dacă vrei să rămâi însărcinată
Sex & Co.: Imagini din noile seriale americane (FOTO)
Sanii lui Jennnifer Love Hewitt – micsorati in Photoshop!
Kate Moss a descoperit secretul tineretii vesnice

Loading...

Comenteaza acest articol

Jennifer Love Hewitt, sex cu 26 de bărbați în 48 de ore

by realitatea   1 min
0