Tabu
Image default
lifestyle

Art for life – eveniment caritabil

Pentru ca viata nu ar trebui sa aiba o eticheta pentru pret, Doncafe’ Brasserie si  Scoala MEA sprijina tratamentele medicale din clinicile de oncologie pediatrica ale spitalele Fundeni si Victor Gomoi.

Vineri, 23 noiembrie, incepand cu ora 19.30 Doncafe’ Brasserie si  Scoala MEA va invita la licitatia anuala “Art for LIfe”. Obiectele propuse spre vanzare sunt atat lucrari ale elevilor de la Scoala Mea cat si a unor artisti plastici consacrati.

Acest eveniment face parte dintr-o campanie umanitara aflata deja in cel de-al 4-lea an al sau. In acest interval realizarile au fost urmatoarele:

  1. Campanii de colectare : haine, alimente, jucarii, medicatie uzuala simptomatica, logistica medicala ( instrumentar, aparatura, etc );
  2. Organizarea de  licitatii de obiecte confectionate de elevii Scoala MEA sau de copiii internati, gazduite de Doncafe’  ;
  3. Targuri caritabile organizate in Scoala MEA  ;
  4. Promovare de campanii  pentru sprijinirea financiara a unor cazuri specifice ,  care necesita actiuni rapide;
  5. Organizarea de evenimente recreative pentru copiii internati;
  6. Furnizarea de aistenta psihologica pentru parintii copiilor intenati;

Echipele de medici din cele doua spitale partenere ( Spitalul Fundeni : Dr Anca Colita,Dr.Badea ,  Dr.Gheorghe Goldis, Dr. Constantin Arion ; Spitalul Gomoiu : Dr. Antrasian Alis )  identifica necesarul de resurse.

Colectarea si utilizarea fondurilor este monitorizate de catre o echipa Doncafe’ si Scoala MEA  si reprezentanti ai comunitatii mobilizate de campaniile umanitare ( toate detaliile despre folosirea banilor le gasiti pe site-ul www.scoala-mea.com si pe pagina de facebook Artforlife  Bucharest ).

Pe 23 noiembrie organizatorii spera sa castige impreuna o sansa in plus pentru copii care depind de bunatatea si disponibilitatea celor mai mari.

Taxa de participare la cocktail este de 250 de lei.

Plata se poate face cash la Dumitrita Rosca – 0722.77.19.98, Corina Stoicescu – 0722.57.40.23 sau Raluca Oprescu – 0741.24.46.20, chiar si in seara evenimentului, sau prin transfer bancar in conturile RBS BANK RO62ABNA0000001001614616 RON si EUR, titular Adrian Stanese, Banca Romaneasca RO84BRMA050902635000000, titular Asociatia Speranta pentru Tine.

Donatiile se pot face si sub forma de produse, iar pentru informartii suplimentare despre cum anume puteti dona produse sau bani, despre cum au fost cheltuite fondurile acumulate pana in prezent sau despre urmatoarele evenimente ale campaniei puteti vizita www.scoala-mea.com  .

‭ioana ginghina si ruxandra

ARTICOLE SIMILARE

20.000 de euro pentru cine îl seduce pe David Beckham

realitatea

PRODANCA s-a prostituat in Germania? CINE o acuza

Dupa divort, ROXANA IONESCU arata incredibil pe plaja! FOTO

Dorian Popa, revenire spectaculoasa in LaLa Band

Seducatoare de Valentine’s Day cu Wolford

Soţia regretatului sportiv Alin Popa a pierdut copilul pe care îl aştepta

Scrie un comentariu