Home > Lifestyle > Stiri > Bărbații nu sunt capabili să-și cunoască partenerele

Bărbații nu sunt capabili să-și cunoască partenerele

Dacă până acum erai sigură că iubitul sau soțul te cunoaște foarte bine, mai gândește-te o dată! Un studiu efectuat recent pe 2000 de bărbați din Marea Britanie a dovedit că aceștia nu cunosc detalii esențiale despre partenerele lor de viață, iar faptul este destul de răspândit în întreaga lume.

Astfel, 12 procente nu știu culoarea ochilor, 10% nu aveau nicio idee despre data de naștere, iar 8% procente habar n-aveau despre culoarea naturală a părului. Studiul a fost făcut într-un magazin de parfumuri și, cu toate acestea, 33% dintre bărbații întrebați nu știau care e parfumul preferat al iubitei.

Lipsa de cunoștințe merge și mai departe. 30% nu cunoșteau mărimea de sutien, 11% numele funcției pe care partenera o are la locul de muncă, iar 12% numele celei mai bune prietene. Aceste lipsuri transformă cumpărarea unui cadou într-un adevărat dezastru pentru cei mai mulți bărbați. 27% dintre ei au cumpărat obiecte de vestimentație care aveau mărimi greșite, în timp ce cei mai mulți au recunoscut că pleacă după ei cu chiloții sau sutienul soției pentru a nimeri mărimea exactă.

Experta în relații, Francine Kaye, a comentat studiul spunând că majoritatea bărbaților trec frecvent cu vederea detalii care pentru femei sunt vitale. Ea a mai adăugat că dacă vrei ca iubitul tău să-și aducă aminte anumite detalii, trebuie să i le amintești tu însăți pentru că dacă te aștepți să-și amintească el singur, vei fi dezamăgită.

Unii experți pun această incapacitate a sexului tare de observa și aminti lucruri aparent minore pe seama taților bărbaților care, în cele mai multe cazuri, aveau exact același comportament vis-a-vis de mamele lor . Studiul este destul de alarmant pentru că, în cazuri extreme, aceste lacune de cunoaștere pot duce la ruperea relației.

Articole asemanatoare
Bărbații care au soții bolnave de cancer la sân sunt predispuși la depresii

Comenteaza acest articol

Bărbații nu sunt capabili să-și cunoască partenerele

by realitatea   1 min
0