Home > Lifestyle > Stiri > Top 5 vedete tatuate

Top 5 vedete tatuate

1. Angelina Jolie– Este de departe cea mai tatuată divă a Hollywoodului și deține în jur de 14, printre care: litera H, inițiala fratelui ei, o rugăciune, longitudinea și latitudinea coordonatelor care reprezintă locațiile în care au fost adoptați Maddox, Zahara și Pax și locurile de naștere ale lui Shiloh și ale gemenilor, un semn arab, un citat latin, un tigru, etc.

2. David Beckham – Este și el un mare colecționar de tatuaje și și-a tot adăugat de-a lungul anilor. Bineînțeles că are câte un tatuaj pentru fiecare dintre cei trei băieți ai săi la care se adaugă un înger păzitor, o cruce cu aripi, un semn chinezesc, numele Victoriei în hindu, o frază în latină, etc.

3. Drew Barrymore – Drew are doar șase tatuaje, dar asta nu înseamnă că se va opri aici. Până acum, actrița a adunat: un buchet de flori, un fluture, o semilună, o cruce și doi îngeri.

4. Pamela Anderson – A fost mult timp regina tatuajelor, până când a detronat-o Angelina Jolie. Oricum, Pammi are și ea câteva tatuaje, deloc de neglijat : sârmă ghimpată pe braț, însemn tribal și un tatuaj memorial, etc.

5. Megan Fox– Megan vine puternic din urmă și va ajunge să o concureze pe Angelina și la acest capitol. În prezent, actrița este posesoare de opt sau nouă tatuaje: un însemn tribal, portretul lui Marylin Monroe, două texte, o stea cu o semilună, numele Brian, simbolul puterii în chineză, etc.

Articole asemanatoare
arsuri solare
Cea mai periculoasă modă a verii: arsuri solare pe piele sub formă de desene artistice
Tatuaje 2019 – Toate aceste stiluri de tatuaje sunt la modă acum!
tatuaje
Cum ar putea terapia cu tatuaje să ajute victimele agresiunii sexuale
Angelina Jolie
Dovada că Angelina Jolie nu-l poate da uitării pe Brad Pitt

Comenteaza acest articol

Top 5 vedete tatuate

by realitatea   1 min
0