Home > Lifestyle > Stiri > Ea e Femeia-Tarzan: cea mai cunoscuta virgina din Argentina

Ea e Femeia-Tarzan: cea mai cunoscuta virgina din Argentina

Noelia Rios, poreclita si Femeia-Tarzan, a trait pana la 17 ani in jungla pentru ca, mai apoi, sa devina peste noapte una dintre cele mai dorinte femei din Argentina.  Modelul a atras atentia asupra sa prin faptul ca si-a pastrat inca virginitatea.

Inainte sa devina un model supersexy si o vedeta controversata in emisiunea “Big Brother” din Argentina, Noelia Rios traia intr-o cocioaba in mijlocul junglei si vana aligatori pentru a-si asigura cina. “Am trait ca o salbatica. Aveam doar cate o lumanare care ardea in casa,si pe care se ducea tata sa o cumpere din sat. Atata tot. Mancam ce puteam sa culegem sau sa vanam, chiar si aligatori”, a povestit frumoasa din Iguazu.

Cat despre virginitate, ea a explicat de ce inca nu a facut sex: “Barbatii imi ofereau bani sa fac sex cu ei si mi-a fost teama”. Acum,  Noelia Rios traieste la Buenos Aires si a devenit una dintre cele mai fierbinti vedete, mai ales dupa ce a ramas topless in direct la Big Brother sau dupa ce a pozat complet goala alaturi de fratele sau.

Articole asemanatoare
FEMEIA-TARZAN, pictorial cu fratele ei! Ultimul tabu al nuditatii?

1 Response

  1. Gabriela

    Silicoanele cand si le-a pus?Dupa ce a venit din jungla?Greu de crezut ca aceasta d-ra a stat in salbaticie atata timp.Stie sa pozeze,sa priveasca languros si chiar sa aiba o atitudine foarte sexi.Zau,sa fim seriosi,”si marmota invelea ciocolata”!

Comenteaza acest articol

Ea e Femeia-Tarzan: cea mai cunoscuta virgina din Argentina

by realitatea   1 min
1