Tabu
Image default
lifestyle LIFESTYLE

5 tendințe în materie de decorațiuni de Crăciun pentru anul 2021

O spunem în fiecare an, dar nu ne vine să credem că deja începem să ne gândim la Crăciun. Cu toate acestea, după ce sezonul festiv din 2020 s-a dovedit a fi un pic cam anost, suntem fericiți să privim înainte, spre ceea ce sperăm că va fi un decembrie mai „normal”, cu mai mulți membri ai familiei adunați în jurul bradului și mai puține petreceri de sezon pe Zoom.

Privind, de asemenea, în perspectivă, experții în design interior ne-au împărtășit principalele tendințe în materie de design pe care ne putem aștepta să le vedem pentru Crăciunul 2021, inclusiv brazi asimetrici, culori și texturi și creșterea popularității covoarelor pentru brad.

Așadar, dacă vă simțiți liniștit de sărbătoriți, sau pur și simplu vreți să vă asigurați că sunteți în ton cu tendințele de decorațiuni de Crăciun, derulați în jos și aruncați o privire în ceea ce va arăta Crăciunul în acest an.

1. Tradiționalul brad Nordmann este încă un element de bază

Dacă sunteți în căutarea unui aer mai tradițional în acest Crăciun, bradul Nordmann Fir este încă un brad de Crăciun extrem de popular. Forma sa uniformă și ramurile oarecum rarefiate ne împodobesc casele de zeci de ani și vor aduce un aer autentic și nostalgic în casa dvs.

Cei care doresc o abordare mai modernă a Crăciunului în acest an nu trebuie să caute mai departe de bradul Fraser. Originar din Munții Apalași și extrem de popular în SUA, bradul Fraser este un brad mult mai corpolent în comparație cu bradul tradițional Nordmann, volumul său oferind o pânză mai mare pentru lumini și decorațiuni de Crăciun mai elaborate.

Dar nu uitați: cel mai ecologic mod de a aborda bradul de Crăciun este să alegeți un brad real, care a fost cultivat la nivel local. Sau, chiar mai bine, închiriați un brad real de la un furnizor local, astfel încât acesta să poată continua să crească între sezoane.

2. Așteptați-vă să vedeți mai mulți brazi asimetrici și rari în case

Când vine vorba de brazi artificiali, cei asimetrici și rari sunt din ce în ce mai populari. Ca și în cazul multor lucruri din natură, nimic nu este niciodată perfect simetric, iar umilul brad de Crăciun nu este diferit.

Brazii rari vă permit să vă puneți în evidență diversele decorațiuni de Craciun și lumini pe care le-ați adunat de-a lungul anilor – de la cele mai moderne până la prețioasele podoabe de moștenire de familie.

Ne așteptăm să vedem ca brazii de crengi cu LED-uri continuă să fie la modă în acest an, ca o modalitate de a adăuga un accent de decor de sărbători, într-o altă zonă a casei. Cei care au o casă mai curată, simplistă și modernă ar trebui să investească în acești copaci, deoarece ramurile goale cu iluminare caldă adaugă un aer festiv fără a copleși spațiul.

3. Argintiul va fi alegerea supremă iar auriul va adăuga căldură

Pe măsură ce interioarele moderne continuă să ne înfrumusețeze casele, ne așteptăm ca multe ornamente de Crăciun argintii să fie în centrul atenției în acest sezon festiv. Tonul atenuat și mai rece va ajuta la aducerea zăpezii de afară înăuntru – fără temperaturile scăzute și înghețate.

Ne așteptăm, de asemenea, ca auriul – culoarea anului 2020 – să se regăsească și în acest an în amenajările festive cu decorațiuni de Craciun, contribuind la adăugarea de căldură și profunzime, deoarece contrastează cu tonurile de argintiu.

4. Straturi de alb, pentru a imita zăpada

Continuând tendința de a aduce zilele înzăpezite ale Crăciunului în interior, decorațiunile albe asociate cu alte tonuri de alb vor fi o tendință uriașă în acest an. Pentru a adăuga profunzime și diferențiere, vom asista la o popularizare a albului moale asociat cu albul texturat, creând o atmosferă festivă perfectă în casele noastre.

5. Covoarele de brad vor continua să crească în popularitate

Pe măsură ce tot mai multe persoane optează pentru un aspect mai curat și mai modern în casele lor, covoarele de brad vor continua să crească în popularitate. Adăugarea unei fuste sau a unui covor de brad, vă permite să acoperiți baza bradului, oferindu-vă în același timp opțiunea de a continua tema de la steaua din vârf, până la bază.

 

ARTICOLE SIMILARE

Mika: Lady GaGa le-a exasperat pe celelalte cântărețe pop

realitatea

“Anca Turcasiu a apelat la liposuctie, pastile de slabit…”. Cine face dezvaluirea

ESCROCHERIE MEDICALA? Serban Ionescu nu are boala Lyme! AFLA ADEVARUL

Evgeni Plushenko se reintoarce in competitiile de patinaj artistic!

realitatea

Tablouri renascentiste cu celebrități

realitatea

Lora, la inceput de cariera “Am cantat manele pentru dame de companie”

Scrie un comentariu