Home > Lifestyle > Stiri > Demi Moore neagă că ar avea probleme şi îşi ignoră prietenii

Demi Moore neagă că ar avea probleme şi îşi ignoră prietenii

Aşa cum ştie toată lumea, Demi Moore a fost externată, se simte mai bine, dar problemele nu sunt nici pe departe rezolvate. Prietenii ei spun că ea are un comportament agresiv şi nu vrea să accepte că are o problemă serioasă pe care o poate rezolva doar cu multă voinţă şi ajutor de specialitate.

O sursă apropiată vedetei a declarat pentru RadarOnline: “Demi nu crede că are o problemă. Îi ignoră pe toţi cei care îi spun că are nevoie de ajutor în ciuda faptului că ştie că toată lumea a crezut că era să moară!”.

Potrivit altor surse, prietenii lui Moore au încercat să o convingă pe aceasta că ar trebui să se interneze la dezintoxicre, dar ea refuză categoric acest lucru. Demi nu este singura din familie care are probleme. Fiicele ei au fost văzute în ipostaze care arată că nu le prea pasă de situaţia în care se află mama lor: una la o petrecere, iar alta fumând şi răzând alături de un grup de priteni. În altă ordine de idei, fostul soţ al lui Demi, Bruce Willis, s-a oferit să o ajute şi chiar i-a propus să se mute la el până se pune pe picioare.

Articole asemanatoare
demi moore
Demi Moore, apariție nud pe coperta unei reviste, la 56 de ani
Scarlett Johansson: paparazzi riscă să provoace încă o moarte ca cea a prințesei Diana
Kanye West a trecut la pasul următor și deja ține slujbe religioase pentru vedete
Demi Moore
Demi Moore și Bruce Willis, din nou împreună, de dragul fiicelor

Comenteaza acest articol

Demi Moore neagă că ar avea probleme şi îşi ignoră prietenii

by realitatea   1 min
0