Tabu
Image default
CULTURE

Urban Christmas Market, la Arcub

Expoziție unicat și Bucureşti Urban Christmas Market la Hanul Gabroveni. Târgul de Crăciun al creativilor din Bucureşti va avea loc între 6 şi 23 decembrie.

Arcub pregăteşte pentru luna decembrie târgul de Crăciun al creativilor din Bucureşti, Urban Christmas Market şi expoziţia-unicat „O lume a jocurilor” care va avea loc la Hanul Gabroveni.

Urban Christmas Market (6-23 decembrie) promovează activitatea sectorului creativ din Bucureşti în special a creatorilor, producătorilor sau vânzătorilor de obiecte de design, obiecte decorative (obiecte din ceramică/sticlă, ilustrații, sculpturi, tablouri etc.), bijuterii, viniluri, cărți, albume, produse alimentare artizanale, cosmetice naturale, articole vestimentare, accesorii etc.

Secţiunea Makers’ Market este dedicată creatorilor de obiecte de design, iar secţiunea Food & Drinks Corner este dedicată vendorilor de băuturi calde (ceai, cafea, ciocolată caldă, vin fiert) şi vânzătorilor de produse alimentare artizanale, iar secţiunea Education Corner include o serie de ateliere și spectacole pentru copii. Programul târgului este de la 12.00 la 21.00.
Expoziţia „O lume a jocurilor” (3-15 decembrie)

Programul dedicat sărbătorilor de iarnă de la ARCUB Gabroveni este completat de expoziţia-unicat de jocuri vechi românești și străine intitulată „O lume a jocurilor”, care include peste 500 de jocuri de colecție de la 1900 până în anii 2000, din diferite perioade istorice și din zone diferite ale lumii. Expoziția are la bază o colecție personală unică, de peste 1500 jocuri, fiind pentru prima dată când o parte din aceste jocuri sunt expuse în public. (Colecția poat fi vizitată zilnic, de la 12.00 la 20.00)

Detalii pe www.arcub.ro

ARTICOLE SIMILARE

Rezidența BRD Scena9 ⎢Expoziția „PostPunk”

Ciocîrlan

Sărbătoritul zilei

realitatea

Aportul lui Charles Dickens asupra medicinei prezentat într-o expoziție

realitatea

Cea mai buna poveste a unei despartiri, din toate timpurile

realitatea

Michael Jackson, acuzat de pedofilie într-un nou documentar

Andreea Damian

Stiati ca avem o perceptie deformata asupra propriului corp?

realitatea

Scrie un comentariu