Tabu
Image default
CULTURE

Urban Christmas Market, la Arcub

Expoziție unicat și Bucureşti Urban Christmas Market la Hanul Gabroveni. Târgul de Crăciun al creativilor din Bucureşti va avea loc între 6 şi 23 decembrie.

Arcub pregăteşte pentru luna decembrie târgul de Crăciun al creativilor din Bucureşti, Urban Christmas Market şi expoziţia-unicat „O lume a jocurilor” care va avea loc la Hanul Gabroveni.

Urban Christmas Market (6-23 decembrie) promovează activitatea sectorului creativ din Bucureşti în special a creatorilor, producătorilor sau vânzătorilor de obiecte de design, obiecte decorative (obiecte din ceramică/sticlă, ilustrații, sculpturi, tablouri etc.), bijuterii, viniluri, cărți, albume, produse alimentare artizanale, cosmetice naturale, articole vestimentare, accesorii etc.

Secţiunea Makers’ Market este dedicată creatorilor de obiecte de design, iar secţiunea Food & Drinks Corner este dedicată vendorilor de băuturi calde (ceai, cafea, ciocolată caldă, vin fiert) şi vânzătorilor de produse alimentare artizanale, iar secţiunea Education Corner include o serie de ateliere și spectacole pentru copii. Programul târgului este de la 12.00 la 21.00.
Expoziţia „O lume a jocurilor” (3-15 decembrie)

Programul dedicat sărbătorilor de iarnă de la ARCUB Gabroveni este completat de expoziţia-unicat de jocuri vechi românești și străine intitulată „O lume a jocurilor”, care include peste 500 de jocuri de colecție de la 1900 până în anii 2000, din diferite perioade istorice și din zone diferite ale lumii. Expoziția are la bază o colecție personală unică, de peste 1500 jocuri, fiind pentru prima dată când o parte din aceste jocuri sunt expuse în public. (Colecția poat fi vizitată zilnic, de la 12.00 la 20.00)

Detalii pe www.arcub.ro

ARTICOLE SIMILARE

Clipul TIFF cu Oana Pellea și Maia Morgenstern șochează habotnicii

Vin Diesel pregătește Fast & Furious 9 cu o echipă de producţie feminină

Andreea Damian

A inceput numaratoarea inversa pentru UnderLondon Fest!

realitatea

Azi e vineri, 13 – Cine citeşte asta, are ghinion!

Lansare cu cantec: Thisislife.ro!

realitatea

Când bărbaţii regretă

Scrie un comentariu