Home > Lifestyle > Iulia Albu a facut-o praf pe Carmen Bruma, dupa declaratiile din spital! De ce i-a dat DISLIKE

Iulia Albu a facut-o praf pe Carmen Bruma, dupa declaratiile din spital! De ce i-a dat DISLIKE

Scandalizata de declaratia lui Carmen Bruma care spunea ca nu ar mai naste natural a doua oara pentru nimic in lume, Iulia Albu a luat foc si a sarit, via Facebook, la gatul mamei copilului lui Mircea Badea.

“In loc de buna dimineata/De ce Dislike Carmen Bruma

Carmen Bruma se plange ca a nascut natural. Saraca… In fond, e dreptul ei, nu este ca si cand miliarde de femei ar fi facut-o pana in prezent… Trecand insa peste implicatiile sociale enorme pe care asemenea declaratii emise de eminente cenusii ale show-biz-ului le au si ignorand totusi prima parte a declaratiei, pentru ca, asa este, nu este niciodata usor sa aduci un copil pe lume indiferent de modalitate, ne oprim la ultima parte a declaratiei stimabilei, cam acolo unde deja incepe noaptea mintii, asa cum extrem de plastic ii place sotului sa articuleze…”

Iata declaratia: “A fost mult mai greu decat mi-am imaginat, dar sunt vie, sunt intreaga. Nu as mai face asta. Nu cred ca as mai naste natural, a fost destul de traumatizant, extraordinar de dureros, puteam sa scap mult mai usor”, a spus vedeta, potrivit ziarulring.ro.

Din nou, nu este ca si cand cezariana “la cerere” ar fi interzisa de lege, nu-i asa? Sau ca si cand cezariana ar fi o interventie extrem de complexa cu potential urias pentru complicatii. Nu?

Sau ca si cand Carmen Bruma ar fi vreun model de urmat… Just saying… Sper, SPER, ca urmatoarele sale declaratii sa nu sune dupa cum urmeaza, desi, tare mi-e frica…

1. “Este foarte greu sa alaptezi! Daca stiam ca este atat de complicat il puneam pe ala mic pe lapte praf de la inceput”

2. “Este foarte greu sa cresti un copil, dar, ma rog, sunt vie, sunt intreaga, puteam sa scap mai usor cu unul din plastic…”

Sursa foto: Cristian Dobre

Articole asemanatoare
Carmen Bruma si Mircea Badea au petrecut Halloween-ul intr-o vila din 1884!
Un nou reper pe piata de fashion din Romania: DressLikeHell
IULIA ALBU recunoaste: “Sunt o femeie urata!”
Ce a ajuns sa faca o frumoasa vedeta de televiziune de la noi! Galerie FOTO!

Comenteaza acest articol

Iulia Albu a facut-o praf pe Carmen Bruma, dupa declaratiile din spital! De ce i-a dat DISLIKE

by   1 min
0