Tabu
LIFESTYLE

Teorie ȘOCANTĂ în cazul morții actorului Paul Walker.Ce spun polițiștii că s-a întâmplat CU ADEVĂRAT

Actorul Paul Walker a murit într-un accident care a avut loc in Los Angeles, in timp ce era pasager intr-o maşină Porsche, condusă de unul dintre cei mai buni prieteni ai săi. Jurnaliștii britanici de la Daily Mail susțin că cei doi bărbați făceau casadorii cu mașina în momentul producerii accidentului.

Paul Walker, în vârstă de 40 de ani, era pasager într-un autoturism Porsche condus de către unul dintre cei mai buni prieteni ai săi, Roger Rodas. Şoferul a pierdut controlul autovehiculului în comunitatea Valencia, din nordul oraşului Los Angeles.

Maşina a ieşit de pe carosabil, s-a lovit de un stâlp şi a fost imediat cuprinsă de flăcări. Ambii pasageri au fost  declaraţi decedaţi la sosirea echipajelor de salvare.

Potrivit jurnaliștilor de la Daily Mail, polițiștii americani au descoperit pe asfalt urme de cauciuc care arată că cei doi bărbați ar fi realizat cascadorii cu mașina pe stradă în momentul producerii accidentului.

Anchetatorii au declarat că trupurile celor doi au fost atât de puternic mistuite de flăcări încât identificarea lor va dura câteva zile.

ARTICOLE SIMILARE

Oana Roman şi-a cunoscut fratele mai mic la propria nuntă

Noua chimioterapie pentru cancerul ovarian

realitatea

Christian Sabbagh divorteaza dupa 10 ani de casnicie! Iata motivele

În anul 2019, fetița lui Laurette a fost agresată la școală căci la noi se practică și bullying pe criterii rasiale

Dora Constantinovici

Cum pot ajuta jocurile de societate persoanele in varsta

realitatea

Fiica unei vedete de la noi – la un pas sa fie VIOLATA!

Scrie un comentariu