Tabu
Image default
lifestyle

TRANSFORMA FIECARE MASA INTR-O EXPERIENTA CULINARA UNICA CU TABASCO® BRAND PEPPER SAUCE !

Tabasco® brand pepper sauce datorează mult din aroma sa unica, iute, modului artizanal de productie folosit de peste 146 de ani. La fel de importanta este pasiunea familiei celui care a creat acest sos unic .

Tabasco® brand pepper sauce este un brand istoric American, originar din Louisiana, Avery Island. Din plantele care au supravietuit Razboiului Civil, Edmund McIlhenny a cultivat o parte in Louisiana, Avery Island , fondand in anul 1868 si o companie. Semintele speciale de ardei Capsicum sunt plantate in sere in luna ianuarie a fiecarui an iar , in luna aprilie sunt mutate pe campuri pana in luna august cand ardeii ajunsi la maturitate sunt culesi.

Ardeii cu nuanta potrivita de rosu sunt culesi prin metoda” le petit baton rouge”. Timp de 146 de ani, procesul de a face TABASCO® pepper sauce in Louisiana, Avery Island a ramas in mare parte nechimbat.

TABASCO®pepper sauce este un lichid pur, din sos de ardei combinat cu o cantitate mica de sare, invechit in baricuri din stejar alb timp de 3 ani, si apoi amestecat cu otet de inalta calitate. Sosul rezultat este imbuteliat si are o eticheta marcata cu celebrul diamant si cu un neckband verde . Nu are aditivi, calorii, grasimi , zahar!

De ce a devenit Tabasco® brand pepper sauce atât de popular în întreaga lume? E simplu: pune-l pe orice mâncare iti place, și o sa iti placa și mai mult…Pentru ca Tabasco® brand pepper sauce da savoare oricaruipreparat: la micul dejun, pe ouale Benedict, sandvisuri sau omleta, la pranz, la supa, pe o pizza sau paste, la masa de seara, pe o friptura sau in „hot wings”. O picatura de Tabasco® brand pepper sauce si orice gustare devine un festin!

ARTICOLE SIMILARE

A născut Andra

realitatea

Beyonce si Jay Z au ales nasa fiicei lor. Este una dintre cele mai cunoscute femei din lume!

realitatea

UNVEILED in cadrul festivalului urban “Femei pe Matasari”

realitatea

S-a dezlegat misterul disparitiei Monicai ex-Columbeanu

Voluntarii MOL România și Team Work au început curăţenia de toamnă

SCOALA INIMILOR, o campanie pentru sustinerea educatiei in mediul de spital

1 comentariu

TRANSFORMA FIECARE MASA INTR-O EXPERIENTA CULINARA UNICA CU TABASCO® BRAND PEPPER SAUCE ! | Femininne 30 January 2015 at 15:07

[…] Tabasco® brand pepper sauce este un brand istoric American, originar din Louisiana, Avery Island. Din plantele care au supravietuit Razboiului Civil, Edmund McIlhenny a cultivat o parte in Louisiana, Avery Island , fondand in anul 1868 si o companie. Semintele speciale de ardei Capsicum sunt plantate in sere in luna ianuarie a fiecarui an iar , in luna aprilie sunt mutate pe campuri pana Citeste mai departe […]

Răspunde

Scrie un comentariu