Tabu
Image default
lifestyle

TRANSFORMA FIECARE MASA INTR-O EXPERIENTA CULINARA UNICA CU TABASCO® BRAND PEPPER SAUCE !

Tabasco® brand pepper sauce datorează mult din aroma sa unica, iute, modului artizanal de productie folosit de peste 146 de ani. La fel de importanta este pasiunea familiei celui care a creat acest sos unic .

Tabasco® brand pepper sauce este un brand istoric American, originar din Louisiana, Avery Island. Din plantele care au supravietuit Razboiului Civil, Edmund McIlhenny a cultivat o parte in Louisiana, Avery Island , fondand in anul 1868 si o companie. Semintele speciale de ardei Capsicum sunt plantate in sere in luna ianuarie a fiecarui an iar , in luna aprilie sunt mutate pe campuri pana in luna august cand ardeii ajunsi la maturitate sunt culesi.

Ardeii cu nuanta potrivita de rosu sunt culesi prin metoda” le petit baton rouge”. Timp de 146 de ani, procesul de a face TABASCO® pepper sauce in Louisiana, Avery Island a ramas in mare parte nechimbat.

TABASCO®pepper sauce este un lichid pur, din sos de ardei combinat cu o cantitate mica de sare, invechit in baricuri din stejar alb timp de 3 ani, si apoi amestecat cu otet de inalta calitate. Sosul rezultat este imbuteliat si are o eticheta marcata cu celebrul diamant si cu un neckband verde . Nu are aditivi, calorii, grasimi , zahar!

De ce a devenit Tabasco® brand pepper sauce atât de popular în întreaga lume? E simplu: pune-l pe orice mâncare iti place, și o sa iti placa și mai mult…Pentru ca Tabasco® brand pepper sauce da savoare oricaruipreparat: la micul dejun, pe ouale Benedict, sandvisuri sau omleta, la pranz, la supa, pe o pizza sau paste, la masa de seara, pe o friptura sau in „hot wings”. O picatura de Tabasco® brand pepper sauce si orice gustare devine un festin!

ARTICOLE SIMILARE

Daniel Radcliffe apare nud în următorul Harry Potter

realitatea

The Courteeners – You Overdid It Doll

realitatea

Muze celebre

realitatea

Ryan Phillippe: Voi renunţa la actorie!

realitatea

Courtney Love a vrut să prizeze cenușa lui Kurt Cobain

realitatea

CULINAR TABU: Ciorbă de iarnă. De pui.

realitatea

1 comentariu

Scrie un comentariu