Tabu
Image default
lifestyle

Grand Cinema & More aniverseaza 400 de reprezentatii din cadrul stagiunii de evenimente culturale

400 DE SPECTACOLE, DINTRE CARE 88 DE REPREZENTATII DE TEATRU JUCATE IN SALILE SALE: ACEASTA ESTE CIFRA PE CARE GRAND CINEMA & MORE O ANIVERSEAZA ANUL ACESTA, ODATA CU SPECTACOLUL ANDREA CHENIER DE PE 29 IANUARIE. Spectacolul face parte din cea de-a patra stagiune culturalA a cinematografului.

Grand Cinema & More este primul cinematograf din Romania care a dezvoltat o asemenea stagiune, in anul 2011. Aceasta cuprinde  spectacole de teatru si teatru pentru copii, opera, balet, spectacole de improvizatie si evenimente speciale. Inca de la început, cinematograful din Baneasa Shopping City a pus accent pe calitatea continutului, pe care l-a asigurat prin intermediul parteneriatelor cu cele mai prestigioase evenimente si institutii culturale din lume. Teatrul Bolshoi din Moscova, Opera Nationala din Bucuresti, Teatrul de Animatie Tandarica, Festivalul National de Teatru si Festivalul International „George Enescu” sunt doar cateva dintre acestea.  Totodata, pe scena Salii Epika au urcat nume mari ale teatrului romanesc, precum Andi Vasluianu, Maia Morgenstern, Claudiu Bleont sau maestrul Ion Caramitru.

Stagiunea continua si anul acesta cu evenimente de exceptie. Saptamanal, vor avea loc reprezentatii de teatru jucate in Sala Epika, printre care se numara comediile „TOC-TOC” si „Un Barbat pentru Sara”, precum si seria de spectacole pentru copii ale Teatrului de Animatie Tandarica. Totodata, spectatorii vor putea vedea „ImproVshow”, show-ul  de improvizatie semnat de Mihai Bobonete.

In urmatoarele luni, Grand Cinema & More va aduce pe ecranele sale  transmisiuni ale unor evenimente culturale de neratat. Printre cele mai notabile se numara spectacolul de opera „La Traviata”, transmis in  direct de la English Opera House pe 11 martie, precum si reprezentatiile de balet „Romeo si Julieta” de pe 8 martie, sau „Ivan cel Groaznic” de pe 19 aprilie, ambele transmise de la Teatrul Bolshoi, prin intermediul parteneriatului exclusiv incheiat in anul 2012.

ARTICOLE SIMILARE

Tablouri renascentiste cu celebrități

realitatea

George Clooney se mută cu o chelneriță

realitatea

Casa de păpuși Viktor&Rolf la Dusseldorf

realitatea

Ashton Kutcher a mâncat viermi în direct

realitatea

Top 10 filme care au influențat lumea modei

realitatea

SOC: Cu cine se saruta sotul ANTONIEI?

1 comentariu

Grand Cinema & More aniverseaza 400 de reprezentatii din cadrul stagiunii de evenimente culturale | Femininne 29 January 2015 at 12:07

[…] Grand Cinema & More este primul cinematograf din Romania care a dezvoltat o asemenea stagiune, in anul 2011. Aceasta cuprinde spectacole de teatru si teatru pentru copii, opera, balet, spectacole de improvizatie si evenimente speciale. Inca de la început, cinematograful din Baneasa Shopping City Citeste mai departe […]

Răspunde

Scrie un comentariu