Home > Agenda > eveniment > Grand Cinema & More aniverseaza 400 de reprezentatii din cadrul stagiunii de evenimente culturale

Grand Cinema & More aniverseaza 400 de reprezentatii din cadrul stagiunii de evenimente culturale

400 DE SPECTACOLE, DINTRE CARE 88 DE REPREZENTATII DE TEATRU JUCATE IN SALILE SALE: ACEASTA ESTE CIFRA PE CARE GRAND CINEMA & MORE O ANIVERSEAZA ANUL ACESTA, ODATA CU SPECTACOLUL ANDREA CHENIER DE PE 29 IANUARIE. Spectacolul face parte din cea de-a patra stagiune culturalA a cinematografului.

Grand Cinema & More este primul cinematograf din Romania care a dezvoltat o asemenea stagiune, in anul 2011. Aceasta cuprinde  spectacole de teatru si teatru pentru copii, opera, balet, spectacole de improvizatie si evenimente speciale. Inca de la început, cinematograful din Baneasa Shopping City a pus accent pe calitatea continutului, pe care l-a asigurat prin intermediul parteneriatelor cu cele mai prestigioase evenimente si institutii culturale din lume. Teatrul Bolshoi din Moscova, Opera Nationala din Bucuresti, Teatrul de Animatie Tandarica, Festivalul National de Teatru si Festivalul International „George Enescu” sunt doar cateva dintre acestea.  Totodata, pe scena Salii Epika au urcat nume mari ale teatrului romanesc, precum Andi Vasluianu, Maia Morgenstern, Claudiu Bleont sau maestrul Ion Caramitru.

Stagiunea continua si anul acesta cu evenimente de exceptie. Saptamanal, vor avea loc reprezentatii de teatru jucate in Sala Epika, printre care se numara comediile „TOC-TOC” si „Un Barbat pentru Sara”, precum si seria de spectacole pentru copii ale Teatrului de Animatie Tandarica. Totodata, spectatorii vor putea vedea „ImproVshow”, show-ul  de improvizatie semnat de Mihai Bobonete.

In urmatoarele luni, Grand Cinema & More va aduce pe ecranele sale  transmisiuni ale unor evenimente culturale de neratat. Printre cele mai notabile se numara spectacolul de opera „La Traviata”, transmis in  direct de la English Opera House pe 11 martie, precum si reprezentatiile de balet „Romeo si Julieta” de pe 8 martie, sau „Ivan cel Groaznic” de pe 19 aprilie, ambele transmise de la Teatrul Bolshoi, prin intermediul parteneriatului exclusiv incheiat in anul 2012.

Articole asemanatoare
cinema
Distanțare socială la cinema. Parisul lansează primul cinematograf pe apă
mihai_rait_si_mihai_bobonete
Ce îi leagă pe Mihai Bobonete și Mihai Raiț? Legătura neștiută a actorilor din “Las Fierbinți”
mihai-bobonete zi de nastere
Ce gest nobil va face actorul Mihai Bobonete de ziua lui
Mihai Bobonete a devenit un pescar înrăit

Grand Cinema & More aniverseaza 400 de reprezentatii din cadrul stagiunii de evenimente culturale

by   1 min
1