Tabu
lifestyle

ANDREEA MARIN BĂNICĂ: “Nu se moare dintr-un divort!”

UPDATE: E oficial, chiar s-au despartit, dupa 8 ani!

Invitată la o emisiune mondena, vedeta TV Andreea Marin Bănică a comentat in legatura cu un eventual divort de Stefan Banica si a vorbit deschis despre intervenția chirurgicală suferită recent la coloana vertebrală și de consecințele acesteia.

„Sunt mai sănătoasă acum. Am făcut o mică operație, mă simt mult mai bine, dar nu vreau să intru în detalii de genul ăsta. E o problemă pe care o am la spate de multă vreme, dacă e să dau un sfat le dau acest sfat mămicilor, să aibă grijă de copilul lor, de poziția pe care o au la masa de scris, încă din copilărie. Trebuie să folosesc mai puțin tocurile, am început să port pantofi sport mult mai mult.E important să aI grijă de sănătatea ta și dacă aș fi făcut-o mai din timp, n-ai fi ajuns în clipa în care să decid o intervenție chirurgicală. Dar n-am fost ascultătoare. Poate alții vor asculta…”, a declarat vedeta

Cât despre zvonurile apărute în ultima vreme în presă, despre un eventual divorț, Andreea Marin nu s-a ferit să abordeze nici această problemă.

„Aș vrea foarte mult să-mi spună, mai puțin câteva persoane slabe care poate au făcut gesturi regretabile după un divorț, aș vrea să îmi spună orice femeie sau bărbat ce înseamnă divorțul și dacă cumva se moare din asta. Dintr-un divorț nu se moare, eu am mai trecut o dată printr-un divorț. Atâta vreme cât ai grijă de copii, care sunt cei mai vulnerabili și care sunt la mijloc în toată povestea asta, nu văd de ce ne-am sinucide pentru că divorțăm. Mergi cu un om pe un drum atâta vreme cât ai ceva de construit cu el împreună”, a mai spus Andreea Marin care a și negat zvonurile privind divorțul de Ștefan Bănică.

ARTICOLE SIMILARE

Ramona Gabor: “Nu-i mai pot opri pe arabi!”

Cel mai frumos cadou din copilărie și ce mai înseamnă el

realitatea

La multi ani!

realitatea

Britney Spears și Justin Timberlake, din nou împreună

realitatea

Adaugă chipsuri în aceste fursecuri și obții cel mai bun desert cu ciocolată

Andreea Damian

Angelina Jolie îl trimite pe Brad Pitt la dezintoxicare

realitatea

9 comentarii

Scrie un comentariu