Tabu
lifestyle

Ce FATA frumoasa are Adrian Enache! FOTO!


Adrian Enache se poate considera un tată împlinit. Fiica lui, Diana Andreea, a moştenit talentul său muzical şi se pregăteşte să devină o voce cunoscută în muzica românească.
Are doar 16 ani, însă arată ca o adevărată divă. Diana Enache, pe numele ei de scenă DyanE, este una dintre cele mai sexy apariţii din muzica românească şi a reuşit deja să impresioneze publicul cu vocea ei. Încă de mică, a crescut în lumea showbizului şi a fost atrasă de lumina reflectoarelor. “Am trăit în această lume de mică şi pot spune că m-a fascinat din prima. Aşa cum era şi firesc, cariera tatălui meu m-a influenţat foarte mult. Îl admir pentru tot ce a realizat în viaţa lui”, a declarat Diana, pentru Click!
Tânăra nu este la prima experienţă muzicală, la vârsta de patru ani a activat în corul de copii „Allegretto”. Pentru a se perfecţiona, a luat cursuri de canto cu Dana Dorian, iar în prezent este eleva sopranei Ozana Barabancea. Lansarea oficială şi-a făcut-o în noaptea de Revelion, atunci când a cântat alături de tatăl ei pe aceeaşi scenă şi când a reuşit cu greu să-şi stăpânească emoţiile. „Debutul meu ca artist a avut loc de Revelion, alături de tatăl meu. A fost foarte emoţionant, pentru că eram alături de el şi nu voiam să dezamăgesc”, a mărturisit aceasta.

ARTICOLE SIMILARE

Carmen Negoita ne recomanda palariile si caciulile beanie

Seri irlandeze la MTR

realitatea

Ghici cine se plimba prin Chinatown?

realitatea

Åži vedetele dau faliment

realitatea

Ce faci când rămâi singură acasă

realitatea

Kim Cattrall pozează topless la 52 de ani

realitatea

Scrie un comentariu