Tabu
lifestyle

JOHNNY DEPP se insoara cu AMBER! A lasat-o pe VANESSA PARADIS si ia o bisexuala!

Johnny Depp e îndrăgostit nebuneşte de actriţa Amber Heard, care s-a declarat în numeroase rânduri bisexuală, iar zilele trecute a cerut-o de nevastă. După ce l-a refuzat o dată, ba chiar l-a înşelat cu o femeie, modelul Marie de Villepin, de data aceasta, blonda a zis “da”.
Johnny Depp s-a întors pe “piaţa burlacilor” anul trecut, când a părăsit-o pe franţuzoaica Vanessa Paradis, cu care are doi copii. După aventuri cu diverse frumuseţi din showbiz şi nu numai, actorul de 49 de ani a rămas fascinat de mult mai tânăra Amber Heard (27 de ani), care i-a fost parteneră în pelicula “Jurnalul unui iubitor de rom”.
Deşi la început s-a făcut de râs după ce a anunţat că sunt împreună, iar ea a negat susţinând că are o relaţie cu o femeie, starul din “Piraţii din Caraibe” a continuat să facă marcaj strâns la Amber… şi până la urmă a obţinut ce a dorit.
Presa din SUA a anunţat zilele trecute că Johnny Depp i-a oferit un inel cu diamante blondei, iar ea a acceptat cererea în căsătorie. Conform jurnaliştilor, împreună cu inelul de logodnă ar fi venit şi condiţia ca nici o femeie să nu-i mai stârnească interesul lui Amber, până când moartea îi va despărţi…

Mai mult: Dragostea i-a luat minţile actorului Johnny Depp! Se însoară cu bisexuala! – Vedete de la noi | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

HUIDU, suparat la nunta!

TOP 10 nașteri neobișnuite

realitatea

BIANCA DRAGUSANU are o SOSIE! Bote a descoperit-o!

Dennis Hopper are cancer

realitatea

Roxana Nemeş ţine regim de la 7 ani!

„Arunci cu umbră”, mesajul transmis de artiști despre violența domestică

Andreea Damian

Scrie un comentariu