Home > Agenda > stiri > Secret tulburator: MICHAEL JACKSON, artist plastic …de 1 miliard $! Galerie FOTO

Secret tulburator: MICHAEL JACKSON, artist plastic …de 1 miliard $! Galerie FOTO

MICHAEL JACKSON ascundea un secret mai mare decat inclinatiile sale sexuale sau modul in care pielea  s-a transformat din neagra in alba. MICHAEL JACKSON nu era doar muzician si dansator …el se visa artist plastic! Intr-un hangar al aeroportului din Santa Monica, MICHAEL avea un atelier secret de grafica si pictura, unde a fost initiat in tainele artei de Brett Livingstone-Strong, un constructor australian de monumente. Aici, MICHAEL a desenat, a poictat si a realizat machete ale unor ansambluri statuare. Colectia operelor sale plastice numara sute de piese realizate in timpul a doua decenii si este evaluata la peste 900 milioane $, intre cei interesati de cumpararea ei fiind fondatorul Cirque du Soleil – Guy Laliberte. Deocamdata, Strong este proprietarul ei si planuieste o ampla retrospectiva impreuna cu primaria din Los Angeles.

Detalii pe www.blogslaweekly.com


1 Response

  1. TREZITI-VA !!

    Gata ! Abia ati asteptat sa va pice o ,,sursa » care sa va ,,stimuleze » mintile confuze, naclaite de presa satanica, intunecate , ca sa va legati de numele mare al unui INGER ( MICHAEL ) despre care NU STITI NIMIC ADEVARAT , decat ceea ce va convine voua si ce v-a ,,invatat » instrumentul Satanei – presa. Atat ! ! RUSINE !! Si ,,sursa » v-a picat , dandu-va o satisfactie diavoleasca de a rani iarasi si iarasi acea fiinta INOCENTA si PREA BUNA pentru aceasta lume plina de MIZERII pe care voi le intretineti. NU VA MAI STROFOCATI LA NESFARSIT sa indobitociti publicul cu scopul de a-l intoarce impotriva acelei fiinte inocente , fiindca NU veti izbuti

    !! ADEVARURILE care ii apartin acestui INGER si noua, va ustura pe voi, si din cauza carora va ard sufletele de rautate, le stim foarte bine noi-cei multi , verticali si cu simtul Dreptatii. Talentul LUI si la desen, pe langa multe alte calitati il stim de cel putin un an ! Ati face mult mai bine sa va priviti zilnic in oglinda si sa va analizati modul de viata , scopurile dupa care alergati zi-noapte si sa va puneti serios intrebarea DACA ati fi capabili macar 0,1% sa daruiti si sa indurati cat a daruit si a indurat MICHAEL, dar va asigur ca nu , fiindca va este mult mai usor si mai placut sa stati cu capetele in punga si sa refuzati ADEVARURILE. Dar stati linistiti ca veti plati pe buna dreptate candva , in fatsa CUIVA pentru toate, si atunci nu va veti putea scuza cu nimic, si nici ascunde. TULBURATORI, SOCANTI, HALUCINANTI sunteti VOI prin PROSTIA CRASA pe care ati dovedit-o aici, inca si inca o data, strecurand expresii licentioase, profund jignitoare ca ,,inclinatii…. » si ABERATII TICALOASE ca ,,schimbarea pielii » !! MIZERABILILOR !! Acest INGER a fost infectat, bagati-va in capetele seci ! NU a vrut EL sa se transforme dupa cum va trasneste voua prin teasta ! Asa ca TERMINATI odata !

Comenteaza acest articol

Secret tulburator: MICHAEL JACKSON, artist plastic …de 1 miliard $! Galerie FOTO

by   <1 min
1