Tabu
CULTUREWhat's hot

Pe 8 mai spunem “Start EUROPAfest 2014 !”

  Singurul festival din Europa care reuneste 4 genuri muzicale – jazz, blues, pop si muzica clasica revine in 2014 cu concerte live de exceptie. Sub sloganul “It’s all about live quality music!”, editia cu nr. 21 a Festivalului International EUROPAfest prezinta peste 300 de artisti din 45 de tari.

  Festivalul debuteaza pe 8 mai cu un concert tematic – Swiss Jazz Night – Jazz in the Theatre, organizat in parteneriat cu Ambasada Elvetiei in Romania si Primaria Municipiului Bucuresti. Scena Salii Majestic a Teatrului Odeon va rasuna in acordurile muzicienilor din Elvetia, Grecia, UK si Australia. Cu aceeasi ocazie are loc sarbatorirea Zilei Europei, un moment aparte al concertului reprezentandu-l interpretarea Imnului Europei pe ritmuri de jazz.  Spectacolul va cuprinde si alte surprize.

  Pe 9 mai se deschide scena Caffe Festival, la Ibis Caffe cu concertul celor de la Vassilis “Blue” Sotiriou / Grecia, Elvetia care prezinta un amestec bine proportionat de blues, funk, soul si muzica jazz. Tot pe 9 mai EUROPAfest continua la Marul de Aur cu trupa Alex Hahn & The Blue Riders / UK, Australia, care aduce un tribut Ettei James.

  Pe langa cele doua evenimente bucurestenii au ocazia sa participe la inca 10 evenimente, printre care mult-asteptatele concerte de jazz, blues si pop, cea de-a opta editie Bucharest International Jazz Competition prezentata in cadrul evenimentului EUROPAfest – 100% jazz and more, cu trupe de jazz din 21 de tari, Jeunesses International Flute Competition “Dinu Lipatti”, la care s-a inregistrat un numar record de participanti intr-un concurs din Romania: 143 de participanti din 38 de tari si concerte after-hours in spatii neconventionale.

afis EUROPAfest

ARTICOLE SIMILARE

Cum sa obtii un demachiant pentru ochi 100% natural si eficient

Ordin de protecție direct de la polițist și intervenții de urgență. Ce prevede noul proiect pentru combaterea violenței domestice

Oana

A fost lansat trailerul părţii finale din „La Casa de Papel” – VIDEO

Andreea Damian

Alt SHOW de la Antena 1 suspendat! O multime de vedete au ramas fara job!

Surprize, surprize! STEFAN BANICA …la TVR, cu Iuliana Tudor!!!

CHA CHA LITIX! Episodul 78. Șomer și cu boarfele-n stradă

Andreea Damian

Scrie un comentariu