Tabu
Image default
CULTURE Slider

Pe unde petrecem de Halloween?

Nu are importanta daca Halloween-ul este sau nu sarbatoarea noastra, important este ca avem un nou motiv sa sarbatorim. Iata cateva idei unde iti poti petrece cea mai infricosatoare noapte din an:

Decorations for a Halloween PartyMaraton de filme Horror in noaptea de 30 spre 31 octombrie la Plaza Mall in Bucuresti. Filmele care vor rula de la ora 23:30 pana a doua zi de dimineata sunt: Poltergeist, Insidious: Chapter 3Visions, Crimson Peak. Pretul biletului este foarte accesibil si il puteti achizitiona online sau de la casele de bilete Movieplex. Maratonul a avut succes anul trecut si promite foarte multe si anul acesta.

Halloween la Antipa” se numeste evenimentul gazduit de Muzeul National de Istorie „Grigore Antipa”, unde micutii, dar si adultii, se pot bucura de o serie de ghidaje tematice care au ca scop descoperirea adevarului stiintific al creaturilor infricosatoare. Evenimentul are loc pe data de 30 octombrie, incepand cu ora 11:00.

halloween_2015_cat_costa_participarea_la_petrecerea_de_halloween_de_la_castelul_lui_dracula_bran_79886300Anul acesta Halloweenul este sarbatorit si la Castelul Bran, asta in cazul in care doriti sa iesiti la plimbare si sa va incarcati bateriile cu aerul puternic de munte. Gazda evenimentului nu putea fi altcineva decat Dracula – Vlad Tepes, care va va ghida prin castelul sau si va premia cele mai infricosatoare costume. Este probabil una dintre cele mai speciale petreceri de anul acesta si are loc pe data de 31 Octombrie la ora 19:00, iar la ora 21:30 va avea loc si „ Halloween after party”, tot in Castelul Contelui Dracula.

Daca iti doresti sa incerci ceva absolut nou, cei de la Dino Parc Rasnov organizeaza o petrecere cu dinozauri si cu activitati speciale atat pentru cei mici cat si  pentru adulti. Pe data de 31 Octombrie, incepand cu ora 10:00, cel mai mare de0cbb656d0dad64e7863e769764b428_viewparc de dinozauri din Sud-Estul Europei va va incanta cu un Halloween rupt de realitate si plin de experiente inedite.

O alta mare petrecere va avea loc la Casa Presei Libere in Capitala, “Halloween Masquerade Ball”. Aceasta petrecere va fi “clasica”, specifica misterului de Halloween dar si al carnavalului cu masti. Pe data de 30 Octombrie, incepand cu ora 21:30, va puteti bucura de muzica jazz, body painting si multe alte surprize care v-au fost pregatite.

Nu uita ca aceasta sarbatoare este speciala pentru ca iti poti da masca sociala jos si poti fi cine vrei tu sa fii, indiferent de locul unde alegi sa te distrezi.

ARTICOLE SIMILARE

Lansare de carte ⎥ Arhive și cunoaștere

Ciocîrlan

Barbatii se tem de femeile puternice – mit sau adevar?

realitatea

Cum arată acum actrița Daniela Anencov, alias clovnul HAPCIU

Andreea Damian

Un artist a ilustrat cum serviciile secrete ne supraveghază smartphone-urile

realitatea

Ştiai care sunt diferenţele dintre femei şi bărbati? (partea a II-a)

realitatea

Sărbătoritul zilei

realitatea

Scrie un comentariu