Tabu
Image default
CULTURE

Neversea anunță programul „UNDER 25“ pentru studenți și elevi

Festivalul Neversea revine cu o super veste pentru tinerii festivalieri. După succesul de anul trecut al programului UNDER 21, pentru a susține mai mulți tineri din sistemul de învățământ superior, anul acesta, programul se extinde și devine UNDER 25.

Orice participant cu vârsta sub 25 de ani în prima zi a festivalului, înrolat într-o formă de învățământ, poate achiziționa un abonament de tip „General Access” la un preț special, în limita stocului disponibil.

La momentul desfășurării festivalului, participanții se vor prezenta la punctul marcat „Acreditări”, situat în cadrul festivalului, de unde își vor ridica direct brățara de festival prin prezentarea unui act de identitate și a carnetului sau adeverinței care atestă statutul de elev sau student.

Abonamentele de tip „General Access” vor fi puse în vânzare cu prețul special de 89 euro + TVA, în limita stocului disponibil, și se pot achiziționa accesând: https://neversea.com/tickets.

Porțile festivalului Neversea se redeschid pentru cea de-a șasea ediție, în perioada 4-7 iulie 2024, pe plaja Neversea, din Constanța.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Delia şi Smiley, colaborarea neașteptată care va rupe topurile muzicale

Andreea Damian

Thomas Doyle face niste diorame incantatoare?

realitatea

Recenzie Searching: Tu cât de bine îți cunoști adolescentul?

Dora Constantinovici

Ting Tings cântă la B’ESTFEST

realitatea

Sărbătoritul zilei de 22 februarie

realitatea

Whitney Houston: turneu sub forma unei holograme, album nou și musical pe Broadway

Andreea Damian

Scrie un comentariu